Οι προβλέψεις του Μαντσίνι

23:12 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον αγώνα της Ιταλίας με την Αγγλία, τόσο γιατί αγωνίστηκαν πολλοί παίκτες που ανήκουν στην ομάδα του, όσο και γιατί αναμετρήθηκαν δύο ομάδες που τις γνωρίζει καλά. Η γνώμη του, λοιπόν, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό κόουτς η κούραση, τόσο ψυχολογική, όσο και σωματική, ήταν η βασική αιτία του αποκλεισμού της Αγγλίας. «Οι Άγγλοι πληρώνουν τη δύσκολη και πολύμηνη αγωνιστική χρονιά, κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα. Για 10 μήνες παίζουν αδιάκοπα και η κούραση που συσσωρεύτηκε

δεν ήταν δυνατόν να μεταβολιστεί μέσα σε λίγες μέρες διακοπών.»

Ο Μαντσίνι είχε να πει τα καλύτερα για τον Φάμπιο Καπέλο και αυτά που πρόσφερε στην εθνική Αγγλίας. «Ο Καπέλο έκανε καταπληκτική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Αν ήταν αυτός στον πάγκο, η Ιταλία θα αντιμετώπιζε μια δυσκολότερη ομάδα.»

Τελειώνοντας τις δηλώσεις του, δεν δίστασε να κάνει μια πρόβλεψη για το ζευγάρι του τελικού. «Ιταλία και Πορτογαλία θα περάσουν. Θα συμβεί ότι και στο τελευταίο Τσάμπιονς Λιγκ, που τα δύο φαβορί έμειναν έξω από τον τελικό.»

Keywords
Τυχαία Θέματα