Οι Ρώσοι ιερείς γίνονται αλεξιπτωτιστές με φουσκωτό Ναό! (VIDEO)

22:56 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ μπροστά είναι ο ρωσικός στρατός και η ρωσική εκκλησία καθώς ακολουθούν τη γνωστή ρήση όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ!

Ιερείς της ρωσικής εκκλησίας εκπαιδεύονται ως αλεξιπτωτιστές ώστε να μεταφέρονται σε κάθε σημείο που βρίσκονται στρατεύματα της χώρας και να τους λειτουργούν!

Το περίεργο πάντως δεν είναι οι ιερείς-αλεξιπτωτιστές, αλλά το γεγονος ότι μαζί τους έχουν πάντα έναν φορητό, φουσκωτό... ναό!

Οι ιερείς υπηρετούν στην θρησκευτική υπηρεσία του Στρατού και εκπαιδεύονται από έμπειρους καταδρομείς ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα στρατεύματα... πετώντας.

Η ρωσική Εκκλησία μαζί με τον στρατό έχουν σχεδιάσει πτυσσόμενους Ναούς, οι οποίοι χωρούν σε ένα κιβώτιο. Μαζί με τους Ναούς υπάρχουν εικόνες, ιερά σκεύη και κάθε τι το οποίο χρειάζεται ένας κληρικός για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία!

Οι «ναοί» φορτώνονται σε αεροσκάφη μαζί με τους ιερείς πέφτουν... εξ ουρανού όπου βρίσκονται ρωσικά στρατεύματα, στήνουν τον Ναό και μέσα σε ελάχιστη ώρα οι Ρώσοι στρατιώτες παρακολουθούν τη Θ. Λειτουργία στη μέση του «πουθενά».

Keywords
Τυχαία Θέματα