Οι σκέψεις για Κόουλμαν και τα δεδομένα

10:03 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε το όνομα του Κρις Κόουλμαν, ως υποψήφιο για τον πάγκο της ΑΕΚ από την ξένη αγορά, ακούστηκε θετικά ως προοπτική... Πρόκειται για μία καλή περίπτωση προπονητή, «ψημένου» σε πάγκους ομάδων και με καλό βιογραφικό. Η λύση Κόουλμαν εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση, ωστόσο ζυγίζονται συγκεκριμένα θέματα.

Ως γνωστόν ο Κόουλμαν είναι αυτή την εποχή προπονητής στην Εθνική Ουαλίας. Επιθυμία του

είναι να αποχωρήσει και να αναλάβει σύλλογο και δη την ΑΕΚ. Εξ ου και προτάθηκε. Το θέμα είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν την ενημέρωση από τον μάνατζέρ του, ότι θέλημα του Κόουλμαν είναι να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ουαλίας και στα επόμενα δύο παιχνίδια της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Η Ουαλία αγωνίζεται στις 12 Οκτώβρη με τη Σκοτία εντός έδρας και στις 16 του ίδιου μήνα εκτός έδρας με το Βέλγιο. Ο Κόουλμαν λοιπόν, επιθυμεί να πιάσει δουλειά στα Σπάτα από τις 17 Οκτώβρη, προετοιμάζοντας την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 20 του μήνα.

Η προοπτική αυτή έχει βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση, όταν εξετάζει την περίπτωση του Ουαλού. Σκέφτονται ακόμα και να δεχθούν αυτή την επιθυμία του Κόουλμαν, με τον όρο όμως ότι θα υπογράψει συμβόλαιο τώρα με την ΑΕΚ. Στην ουσία δηλαδή να υπογράψει ένα προσύμφωνο, μέχρι να λύσει το συμβόλαιό του με την Εθνική Ουαλίας. Αν το δεχθεί, τότε θα πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ... εξ αποστάσεως για ένα διάστημα 12 ημερών περίπου. Για το διάστημα αυτό θα μιλήσει με τους βοηθούς του Κωτσοβό και Πήδουλα, τους οποίους γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στη Λάρισα, θα εκπονήσει μαζί τους ένα πρόγραμμα για τη διακοπή, το οποίο θα εκτελούν οι δύο συνεργάτες του και θα έρθει στην Αθήνα μετά το ματς της Ουαλίας με το Βέλγιο, πιάνοντας δουλειά στην ΑΕΚ.

Όλα αυτά βέβαια είναι σκέψεις που εξετάζουν στην Ένωση. Η περίπτωση Κόουλμαν θεωρείται καλή και δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση στην ΑΕΚ να προχωρήσουν μαζί του, αν και γνωρίζουν ότι η διακοπή μετά το ματς με την Κέρκυρα, λόγω Εθνικών ομάδων, θα βοηθήσει τον νέο προπονητή να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα...

Keywords
Τυχαία Θέματα