Οι σκέψεις του Δώνη για ΑΕΚ

09:18 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δυο μέρες έμειναν για το κρίσιμο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, και ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να βρει το ιδανικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με δεδομένες τις πολλές απουσίες που θα έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Αθανασιάδης και οι τραυματίες Σταφυλίδης, Χακόμπο, Γεωργιάδης, Ολίσε ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Πάμπλο Γκαρσία και του Γιώργου Φωτάκη.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Δώνης σκέφτεται να διατηρήσει το 4-4-1-1, εφόσον είναι έτοιμος ο Φωτάκης, και τότε θα υπάρξουν δυο ενδεχόμενα. Πρώτον, ο Καμαρά θα αναλάβει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Ρομπέρ το αριστερό άκρο και δεύτερον, ο Κωνσταντινίδης να παίξει δεξί χαφ και πίσω του να βρίσκεται ο Αποστολόπουλος.
Σε περίπτωση που τελικά ο Δώνης επιλέξει να κατεβάσει τον ΠΑΟΚ με 4-3-3 ο Λόρενς θα παίξει στα πλάγια της επίθεσης.
Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ έχουν ο Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, ο Αποστολόπουλος ως δεξιός οπισθοφύλακας, ο Λίνο ως αριστερός οπισθοφύλακας, ο Σίλντενφελντ με τον Κατσουράνη για το κέντρο της άμυνας, ο Λάζαρ και ο Κάτσε ως κεντρικά χαφ και ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα