«Οι σκηνές του λεσβιακού σεξ ήταν ταπεινωτικές και ο σκηνοθέτης τύραννος»

20:41 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

Οι πρωταγωνίστριες της ταινίας «Η ζωή της Αντέλ» που θάμπωσε τους κριτικούς στις Κάννες και απέσπασε το Χρυσό Φοίνικα, λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα η ταινία στους κινηματογράφους λύνουν τη σιωπή τους.

Η 19χρονη Αντέλ Εξαρχόπουλος και η συμπρωταγωνίστριά της Λεά Σεϊντού, κατηγορούν ανοικτά τον σκηνοθέτη-δημιουργό της ταινίας Αμπντελατίφ Κεσίς ως τυραννικό και λένε ανοιχτά πως δε θέλουν να ξανασυνεργαστούν μαζί του.

Ήδη η Αντέλ Εξαρχόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στα τέλη Μαϊου στο Πρώτο Θέμα δήλωνε πως επί τέσσερις μήνες αυτή και η Λέα Σεϊντού έκαναν συνεχώς πρόβες της περίφημης, «καυτής» σκηνής του 69, γιατί ο σκηνοθέτης Αμπντελατίφ Κεσίς δεν έμενε ικανοποιημένος από το οπτικό αποτέλεσμα!

«Οι λεσβιακές σκηνές ήταν μια κόλαση», δηλώνουν οι πρωταγωνίστριες και συμπληρώνουν πως ο σκηνοθέτης τις υποχρέωνε «να προβάρουν επί ώρες ταπεινωτικές σκηνές και σκηνές βίας», πολλές φορές κόντρα στις παρακλήσεις τους ή ακόμα και στις φυσικές τους αντοχές!

Η 19χρονη Ελληνογαλλίδα Αντέλ, μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα The Daily Beast, παραδέχτηκε πως πολλές φορές αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα καθώς δεν άντεχε την πίεση που της ασκούσε ο σκηνοθέτης.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα τολμούσαν να ζητήσουν από τον ερωτικό τους σύντροφο τα πράγματα που απαιτούσε ο σκηνοθέτης από μένα και την Λέα».

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει Για για το αποκορύφωμα των λεσβιακών σκηνών της ταινίας, τη σκηνή με το περιβόητο 69, η ίδια και η Λεά Σεϊντού πέρασαν πάνω από 10 ημέρες πολύωρων γυρισμάτων τελείως γυμνές και εν τέλει υποχρεώθηκαν να κάνουν πράξη τις απαιτήσεις του σκηνοθέτη τους, ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως ο μόνος τρόπος για να φανούν πειστικές είναι να το κάνουν στ' αλήθεια...

Κάτι ανάλογο έγινε και για την πρώτη σκηνή λεσβιακού έρωτα στην ταινία, μια σκηνή που οι δύο ηθοποιοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν πάνω από 100 φορές!

Από την άλλη, η Λεά Σεϊντού παραδέχθηκε πως υποχρεώθηκε από το σκηνοθέτη να χτυπήσει στην πραγματικότητα την Αντέλ Εξαρχόπουλος σε όλες τις σκηνές της ταινίας που περιέχουν καβγάδες μεταξύ των πρωταγωνιστριών. Κι αυτό γιατί, κατά τον σκηνοθέτη, μόνον έτσι ο ίδιος έμενε ικανοποιημένος από την έκφραση πόνου και αγωνίας στο πρόσωπο της 19χρονης Αντέλ...

Οι αποκαλύψεις βέβαια ίσως δεν έρχονται τυχαία λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας...

Keywords
Τυχαία Θέματα