«Οικονομικό το πρόβλημα στην ΑΕΚ»

08:50 12/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ΑΕΚ (και όχι το αγωνιστικό όπως έλεγε ο Σταύρος Αδαμίδης) ήταν ο λόγος αποχώρησης του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ, όπως ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ο Ισπανός:
Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην «El Correo» και υποστήριξε ότι: «Τώρα νιώθω λίγο περισσότερο ώριμος, διότι στην Ελλάδα έμαθα πολλά»,

προσθέτοντας ότι δεν απομακρύνθηκε για αγωνιστικούς λόγους: «Η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη και το συμβόλαιο μου ήταν μεγάλο, γι' αυτό όταν συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο είπαμε πως το καλύτερο ήταν να μην συνεχίσουμε μαζί, ήταν ένα βάρος για την ομάδα και έτσι διευκολύναμε ο ένας τον άλλο».

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μίλησε και για την Σεβίλλη:«Είμαι σίγουρος ότι με τον Μαρθελίνο Τοράλ στον πάγκο, η Σεβίλλη θα βγει στο Champions League», ενώ σχετικά με το μέλλον του αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Marca» ότι έχει πρόταση από την Χιχόν. Μία πρόταση που του μεταφέρθηκε μέσω του ομοσπονδιακού προπονητή Βιθέντε ντελ Μπόσκε: «Η Αγγλική και Ισπανική Λίγκα με ελκύουν, αλλά μετά από όλα όσα έχουν γίνει θέλω να επιστρέψω την Ισπανία. Δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή με άνθρωπο ή συνεργάτη της Χιχόν. Το ενδιαφέρον της το έμαθα από τον Ντελ Μπόσκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα