Οικονόμου: Μόνο νίκη για τον τίτλο

20:36 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Όσο οι μέρες περνούν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει ανυπομονησία για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας που θα «κλειδώσει» τον τίτλο για τα κορίτσια σε περίπτωση νίκης. Στο μυαλό των κοριτσιών, αλλά και του τεχνικού τιμ υπάρχει η κρισιμότητα του ματς, αλλά όλοι είναι ενωμένοι για την κατάκτηση του «τρίποντου», όπως δήλωσε στο aek365 ο Απόστολος

Οικονόμου. «Γνωρίζουμε πολύ καλά την κρισιμότητα του παιχνιδιού της Δευτέρας. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Για αυτό θα πρέπει να βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική, ώστε να φτάσουμε εύκολα στο αποτέλεσμα που θέλουμε, παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα. Φυσικά περιμένουμε το γήπεδο να είναι ασφυκτικά γεμάτο από οπαδούς της ομάδας που θα μας υποστηρίξουν σε ακόμα μια κρίσιμη στιγμή του Πρωταθλήματος».

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως ο Ενωσίτης τεχνικός περιμένει την Μπογιάνα Ντόγκανιτς, μέχρι τελευταία στιγμή να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο πέλμα, ώστε να τεθεί στην διάθεσή του και να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για το ντέρμπι με τις «ερυθρόλευκες».

Τέλος, τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία της ΑΕΚ (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2584583 ) από τις 9 π.μ. μέχρι τις 6:30 μ.μ.,στην τιμή των 10 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα