Οικονόμου: Τίτλος για ψυχολογικούς λόγους

21:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Απόστολος Οικονόμου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και τόνισε πως η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει τη νίκη και κατά συνέπεια τον τίτλο του Σούπερ Καπ, απέναντι στον Ολυμπιακό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. «Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την ΕΟΠΕ γιατί μέσω του Σούπερ Καπ που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά, δίνεται η δυνατότητα να προβάλουμε

και να αναβαθμίσουμε το γυναικείο βόλεϊ. Για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι ένα ματς... φιλικού χαρακτήρα. Το αντιμετωπίζουμε ως επίσημο που φέρνει και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Και οι δύο ομάδες δεν είναι έτοιμες ακόμα. Όμως είναι ένα σημαντικό ματς. Ελπίζουμε να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον κερδίσει ο καλύτερος», είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

«ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Είναι λοιπόν αναμενόμενο ότι μέσα στη σεζόν οι δύο ομάδες ενδεχομένως να συναντηθούν και 4-5 φορές. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο παιχνίδι θα έχει σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην ψυχολογία. Αυτός που θα κερδίσει θα έχει ένα αβαντάζ».

Όσο για την ομάδα που έχει «χτίσει» φέτος η Ένωση, είπε: «Έχουμε κρατήσει έναν κορμό. Έχουμε προσθέσει όμως ακόμα 2-3 πινελιές που ελπίζουμε ότι μέσα στη σεζόν θα κάνουν την ομάδα ποιοτικότερη και καλύτερη».

Keywords
Τυχαία Θέματα