Όλα… για το ντέρμπι

10:00 13/10/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η πρώτη δοκιμή του Νίκου Κωστένογλου ενόψει ντέρμπι είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι ο 41χρονος τεχνικός «κλειδώνει» το 4-3-3 και αναφέρεται στα πρόσωπα που δοκίμασε. Αναφορά γίνεται και στις ειδικές οδηγίες που δόθηκαν στους παίκτες από τον προπονητή, για προσοχή στα στημένα ενώ φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Κωστένογλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στα διοικητικά θέματα, η εφημερίδα αναφέρεται στο τέλος των διαπραγματεύσεων με την Petit Chateau μετά και τη σχετική ανακοίνωση και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πάμε γι' άλλα», με τη διοίκηση να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις επενδυτών.

GOAL

Σε δεύτερη μοίρα περνάει το διοικητικό κομμάτι, με την εφημερίδα να κάνει αναφορά μόνο στην ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με το τέλος των διαπραγματεύσεων με την Petit Chateau, την στιγμή που το ντέρμπι κυριαρχεί στις σελίδες του ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Το Goal αναφέρεται στο σύστημα που θα παρατάξει ο Κωστένογλου την ομάδα, το οποίο θα είναι το 4-3-3, την στιγμή που φαίνεται ότι καταλήγει και στα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν το ματς. Παράλληλα, αναφέρεται στις οδηγίες που έδωσε ο 41χρονος τεχνικός, για προσοχή στα φάουλ γύρο από την περιοχή και ιδιαίτερα στον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος κάνει όλο το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων». Τέλος, γίνεται αναφορά και στα πρόσωπα που βρισκόντουσαν στο περσινό παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης», με την εφημερίδα να τονίζει ότι έχουν έναν λόγο παραπάνω να θέλουν τη νίκη.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έξι φωτογραφίες στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που φέρνουν μνήμες από μεγάλες νίκες της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, προτρέποντας τους παίκτες να... θυμίσουν στους «ερυθρολεύκους» και αυτά τα ματς, την στιγμή που όλοι στέκονται στο περσινό παιχνίδι του Καραϊσκάκη: «Αφού τους αρέσει να μιλάνε για ένα ματς, θυμίστε τους το Σάββατο και μερικά άλλα...», αναφέρει χαρακτηριστικά. Από κει και πέρα και η εφημερίδα κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι, καταγράφοντας όλα τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, όπως παρουσιάστηκαν στην χθεσινή προπόνηση, γίνεται αναδρομή στις εντός έδρας νίκες της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, από καταβολής Α' Εθνικής, ενώ στα διοικητικά θέματα γίνεται λόγος στην διακοπή των διαπραγματεύσεων με την Petit Chateau, την στιγμή που αναζητούνται πλέον λύσεις για το μέλλον της ομάδας.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Σε ρυθμούς ντέρμπι και η «Κιτρινόμαυρη Ώρα» που έχει ως βασικό της θέμα τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου για το ματς του Σαββάτου και τον τρόπο που η ΑΕΚ θα μπορέσει να γίνει «αφεντικό» απέναντι στον Ολυμπιακό. Η εφημερίδα καταγράφει ότι συνέβη στην χθεσινή προπόνηση, με την πρώτη δοκιμή ενόψει ντέρμπι, την στιγμή που φαίνεται ότι «κλειδώνει» το 4-3-3. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στον κόσμο που σπεύδει να αγοράσει ένα εισιτήριο για να δώσει το «παρών» στο γήπεδο, αναφέρεται στον Βασίλη Δημητριάδη που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο πόστο του, ενώ για τα διοικητικά θέματα η εφημερίδα στέκεται στην διακοπή των διαπραγματεύσεω

Keywords
Τυχαία Θέματα