Όλα τα θέματα του ΔΣ… μαμούθ

17:43 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

*Συζητήθηκε το ζήτημα του γηπέδου. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σύσκεψη των ΔΣ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής για να προκηρυχτεί διαγωνισμός και να αποδείξει το ενδιαφέρον της η Κινεζική εταιρεία που έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ μέσω του Γιάννη Βούρου.
* Αποφασίστηκε να γίνει μια προσπάθεια προκειμένου να καταβληθεί μέρος των οφειλομένων σε Μάκο, Λεονάρντο, Κλωναρίδη, προκειμένου να διατηρήσει η ΑΕΚ

την ελπίδα να προχωρήσει στην πώλησή τους και να βάλει χρήματα στα ταμεία της.
* Έπεσε στο τραπέζι το ζήτημα των προσφυγών. Ο Βάργκας έχει κάνει την... αρχή, ο Γκερέιρο έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ(!), ο Κάρλος πιέζει για τα οφειλόμενα και ο Γκουντγιονσέν επιθυμεί την άμεση αποχώρησή του.
* Η διοίκηση ενημέρωσε τα μέλη ότι για τον Γρηγόρη Μάκο, ο μάνατζέρ του έχει συζητήσει με δύο γερμανικούς συλλόγους (Μόναχο 1860 και Βέρντερ Βρέμης), όμως οι τελικές επαφές θα γίνουν μετά το τέλος του Euro.
* Υπέβαλε την παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΑΕ ο Χάρης Οικονομόπουλος.
* Ενημερώθηκαν τα μέλη του ΔΣ ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στο Πρέστον και ότι υπάρχει πρόταση από Ρουμανία (Βουκουρέστι) για τη συμμετοχή της ομάδας σε καμπ με δύο φιλικά από τις 10 έως της 16 Ιουλίου. Σε αυτό αποφασίστηκε να συμμετάσχουν οι παίκτες που είχαν δοθεί ως δανεικοί φέτος και νέα μεταγραφικά αποκτήματα, προκειμένου να τους «τσεκάρει» ο προπονητής.
* Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εξέφρασε στο ΔΣ ότι υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να διεκδικήσει νομικά η ΑΕΚ και να πάρει τροφεία για την μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό! Το ποσό εκτιμάται ότι μπορεί να φτάσει τις 300.000 ευρώ...
* Διαπιστώθηκε ότι άποψη της διοίκησης είναι ότι από τις υποχρεώσεις της ομάδας, πρώτη προτεραιότητα από τελεί να πληρωθεί η δόση για το άρθρο 44, προκειμένου να μην βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη η ΠΑΕ με χρέος άνω των 100 εκατ. ευρώ, κάτι που θα σήμαινε αυτόματα την πτώχευσή της.
* Θα γίνουν επισκέψεις των παλαιμάχων σε όλη τη Βόρια Ελλάδα, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.
* Ενημερώθηκαν τα μέλη ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα