«Όλα θα κριθούν στη Ρωσία»

16:43 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα (8-9) της γυναικείας ομάδας πόλο του Ηρακλή από τη ρωσική Ισμαΐλοβο, δηλώσεις αναφορικά με το παιχνίδι έκανε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Γιώτης Ιωακειμίδης:

«Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης αλλά και τύχης. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε την τελευταία άμυνα και να μην αφήσουμε την αντίπαλο μόνη της μπροστά στο τέρμα. Ξεκινήσαμε εμείς καλά, στη συνέχεια ανέβηκαν οι Ρωσίδες και το σκορ είχε ανακατατάξεις. Δεν

μας βγήκε σήμερα το παιχνίδι, καθώς είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και φορτωθήκαμε με αποβολές. Το θέλαμε πολύ πάντως και το δείξαμε όταν αντιδράσαμε στο επιμέρους 0-3 της Σκιφ. Δεν σημαίνει και πολλά όμως το αποτέλεσμα, επειδή όλα θα κριθούν στη Ρωσία. Πάμε εκεί για το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση. Τέλος, όσον αφορά τη διαιτησία, υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση από τους Έλληνες διαιτητές στα εγχώρια παιχνίδια σε σχέση με τους Ευρωπαίους και αυτό δεν διευκολύνει να συνηθίσουμε. Πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει μια κοινή γραμμή, ώστε να προσαρμόζονται και οι ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα