Ολική ανατροπή για Κέρκυρα

17:04 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ:ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΠΑΣ (ΑΘΗΝΑ)

Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε μια ολική ανατροπή, αφού παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Λεβαδειακό, μέχρι και 10 λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης κατάφερε να επικρατήσει των Βοιωτών με 3-2 και να πάρει ανάσα στην

προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Φαίακες για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα είχαν την τύχη να τους βγουν οι αλλαγές και να σκοράρουν δύο πολύτιμα τέρματα.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τις κατάλληλες συνθήκες για τον Λεβαδειακό, ο οποίος μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σουμπίνιο, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Βέντσελ. Μετά το γκολ η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει για να βγει μπροστά, όμως αμυντικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προσπαθούσαν να βγουν στην κόντρα για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Λεβαδεικαό να προηγείται.

Στην συνέχεια η Κέρκυρα μπήκε με σκοπό να καταφέρει να πάρει κάτι καλό και κατάφερε να μειώσει, στο 61' σε 2-1 με τον Καραλή να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, να κοντράρει στον Μεντί και να μπαίνει στα δίχτυα. Έπειτα το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό και μέσα σε 8 λεπτά οι Φαίακες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ιωάννου, ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε μπει σαν αλλαγή. Ενώ το τελικό 3-2 έγραψε ο Μαζνόφ στο80ο λεπτό. Ο έμπειρος άσος είχε μπει κι αυτός σαν αλλαγή και μετά από εξαιρετική πάσα, βρήκε τον Μάζνοφ που δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τα λεπτά περνούσαν και τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει, αφού η Κέρκυρα κράτησε καλά το σκορ και με καλές αμυντικές τοποθετήσεις έφτασε σε νίκη -ανάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα