«Όλοι είδαν τι έγινε»

23:42 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντάρσι Νέτο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν σχολίασε τη μη αποβολή του Κρέσιτς και την ανατροπή του στη μεγάλη περιοχή, αλλά στάθηκε στην συνέχεια του Πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ήρθαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες και από εκεί και πέρα όπως πήγε το παιχνίδι θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Στη συνέχεια είπε:

Για τις δύο φάσεις, με την μη αποβολή του Κρέσιτς αλλά και την ανατροπή του ίδιου στη μεγάλη

περιοχή: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Απλά όσοι είδαν τηλεόραση, είδαν τι έγινε και τι δεν έγινε και αν ο διαιτητής αποφάσισε σωστά ή όχι».

Για τη συνέχεια: «Απομένουν οχτώ παιχνίδια. Η ομάδα είναι αλλαγμένη και παίζει καλύτερα. Αυτό φαίνεται. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει δυναμική, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία η διοίκηση υποσχέθηκε να τα επιλύσει σύντομα. Τον Γενάρη δεν έγιναν μεταγραφές, δεν ενισχυθήκαμε, παρόλα αυτά όμως είμαστε εδώ, συνεχίζουμε, είμαστε μαχητές.

Η ομάδα θα συνεχίσει να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Όταν παίζουμε είτε στην Τούμπα, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο «Καραισκάκης» άπαντες δίνουν φαβορί τον αντίπαλο. Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Κατεβαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε. Θα πάμε σε όλες τις έδρες να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για να φτάσουμε τον Άρη όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα