Όλσεν: Ζηλεύω την Ολλανδία

16:07 9/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Χάρκοβο στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του EURO 2012, η Δανία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία την οποία ζηλεύει ο Μόρτεν Όλσεν όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Δανός τεχνικός.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας τόνισε: "Πρέπει να παραδεχθώ ότι ζηλεύω όταν βλέπω την Ολλανδία να αγωνίζεται. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και προφανώς είναι το φαβορί στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Δεν το λέω για να μεταφέρω το άγχος στην πλευρά τους,

είναι δεδομένο. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ. Αν η Ολλανδία δεν κατακτήσει το τρόπαιο θα στενοχωρηθούν πολύ. Εμάς ο στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά δε θα είναι καθόλου εύκολο".
Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010 στην φάση των ομίλων με τον Όλσεν να δηλώνει: "Το παιχνίδι αυτό θα είναι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι οι Ολλανδοί είναι πιο δυνατοί φέτος. Ο Ρόμπεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μαζί με τον Αφελάι είναι πολύ επικίνδυνοι από τα άκρα. Ακόμη υπάρχει ο Φαν ντερ Φάαρτ και ο Κάιτ, που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή".
Όσο για το αν περιμένει τους Ολλανδούς να εμφανιστούν με μια υπεροπτική διάθεση στο παιχνίδι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας δήλωσε: "Δεν είναι υπερόπτες. Απλά έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύουν στις δυνάμεις τους, είναι διαφορετικό αυτό. Όσον αφορά εμάς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα