«Ομάδα αντάξια της προηγούμενης»

16:45 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, αναφέρθηκε τόσο στα επικείμενα παιχνίδια με Ουγγαρία(13/3) και Ισπανία (16/3) για το Γουόρλντ Λιγκ, όσο και στις νέες «κλήσεις» του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δίνοντας το στίγμα της... επόμενης μέρας για την Εθνική:

«Στα δύο παιχνίδια, με Ουγγαρία και Ισπανία, δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη απαίτηση από την ομάδα. Πάντα στόχος είναι η νίκη, αλλά ακόμη κι αν δεν

έρθει αυτή δε θα μας πειράξει. Οι αγώνες αυτοί είναι απλά μια καλή ευκαιρία για να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα ενόψει των καλοκαιρινών μας υποχρεώσεων.

Στην ομάδα πρόσφατα κλήθηκαν κάποια καινούργια κορίτσια, τα οποία προωθήσαμε από τις Νεανίδες. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να δώσουμε κίνητρο σ' αυτά τα παιδιά για ακόμη σκληρότερη δουλειά και να πάρουν το μήνυμα της συνεχούς προσπάθειας. Επιπλέον, συμμετέχοντας στην Εθνική Γυναικών και φορώντας το σκουφάκι της, αποκτούν εμπειρίες και παραστάσεις από σπουδαίους αγώνες, κάτι πολύ σημαντικό για τα νέα αυτά κορίτσια.

Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή, καθώς είμαστε μια πολύ ανανεωμένη ομάδα. Στα παιχνίδια που ακολουθούν θα κάνουμε κάποιες δοκιμές στις τακτικές μας. Σκοπός όλων μας είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο αντάξιο του προηγούμενου».

Keywords
Τυχαία Θέματα