Ομάδες της Premier League προσφέρουν δουλειές χωρίς μισθό!

16:12 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρέντινγκ και η Γουίγκαν, ομάδες της Premier League, δημοσίευσαν αγγελίες στις οποίες ζητούν άτομα για να στελεχώσουν το επιτελείο τους τα οποία όμως θα δουλεύουν τζάμπα.
Συγκεκριμένα, η Ρέντινγκ ζητά αναλυτή εμφανίσεων που θα βοηθά τον βασικό αναλυτή στην παροχή πληροφοριών για την αντίπαλη ομάδα. Τα ωράρια θα είναι... περίεργα, όπως αναφέρει η αγγελία, και όποιος προσληφθεί για αυτή την θέση θα πρέπει να είναι παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ρέντινγκ

και σε ορισμένα εκτός. Ο υποψήφιος για την θέση θα πρέπει να έχει μεταπτυχιακές σπουδές, εμπειρία, γνώση συγκεκριμένων προγραμμάτων, δίπλωμα και ιδιόκτητο αυτοκίνητο. Ωστόσο για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει δεν θα αμείβεται καθώς, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, "ο ρόλος είναι χωρίς χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνει έξοδα μετακίνησης".
Από την άλλη μεριά, η Γουίγκαν θέλει να προσλάβει τρεις αναλυτές, οι οποίοι θα καταγράφουν τα παιχνίδια και τις προπονήσεις, θα φτιάχνουν βίντεο και να κάνουν στατιστική ανάλυση και θα δουλεύουν επίσης τζάμπα.
Το τμήμα της αγγλικής κυβέρνησης που ασχολείται με την φορολογία εντόπισε τις συγκεκριμένες αγγελίες και δεν έκρυψε την ενόχληση του προαναγγέλλοντας έρευνα μόλις οι συγκεκριμένες θέσεις καλυφθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα