Ώρα και για το αποτέλεσμα

00:10 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, αλλά ισοπαλία. Καλή εμφάνιση με τη Λοκομοτίβ, αλλά ήττα. Πλέον ήρθε η ώρα που η ΑΕΚ πρέπει να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να φύγει με το «διπλό» από το «Γεντί Κουλέ», προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και αν

έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο. Ο ΟΦΗ προέρχεται από μία καλή εμφάνιση μέσα στην Τούμπα και θέλει να συνεχίσει με ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του, την στιγμή που η ΑΕΚ ταλαιπωρείται και από την κούραση που υπάρχει, από το μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Ρωσία και το ματς με τη Λοκομοτίβ.

Ωστόσο, οι μεγάλες ομάδες που λένε ότι θέλουν να πρωταγωνιστούν, πρέπει να βρίσκουν τον τρόπο να ξεπερνάνε αυτά τα εμπόδια και να παίρνουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται. Και αυτό πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ σήμερα στην Κρήτη. Ο Νίκος Κωστένογλου ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή, μετά το ματς της Μόσχας, ότι πλέον δεν μετράνε μόνο οι καλές εμφανίσεις αλλά θα πρέπει να συνοδεύονται και με ανάλογα αποτελέσματα. Το πρώτο τεστ, για να αντιληφθούμε αν οι παίκτες της Ένωσης πήραν το... μήνυμα του προπονητή τους, είναι μπροστά και οι τρεις βαθμοί που θα διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή, θα είναι το καλύτερο δείγμα ότι γίνονται βήματα μπροστά.

Όσον αφορά τις προσθέσεις του προπονητή για το πώς θα παρατάξει την ομάδα, φαίνεται ότι το 4-3-3 θα διατηρηθεί, με κάποιες όμως αλλαγές στο βασικό σχήμα. Με την άμυνα ως έχει (Κοντοές, Κάλα, Μανωλάς, Καράμπελας) και τριάδα στο κέντρο τους Βάργκας, Κάρλος και Καφέ, στην επίθεση αναμένεται να δούμε εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης. Λεονάρντο, Σιαλμάς και Λυμπερόπουλος, αναμένεται να συμπληρώσουν τους 11 βασικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα