Οργή στην ΑΕΚ για τις διαιτησίες στα πλέι οφ

16:42 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ έπαιξε φέτος εντελώς «απροστάτευτη» και έρμαιο του κάθε διαιτητή και του κάθε επόπτη. Ο Σιδηρόπουλος με τα σφυρίγματα του και οι δύο βοηθοί του Ακρίβος και Γκάγκας έκαναν σαφές εξ’ αρχής, ότι η ΑΕΚ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο 90λεπτο. Η φάση με το χέρι του Βύντρα έβγαλε… μάτια. Ο Γκάγκας με τον Σιδηρόπουλο όμως τα έκλεισαν και στο 1-0 η ΑΕΚ θα μπορούσε με αυτό το πέναλτι να κάνει το 2-0 και να ηρεμήσει πριν πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Όμως, ο Σιδηρόπουλος με τον Γκάγκα κράτησαν τον ΠΑΟ «ζωντανό» στο ματς (και με πολλά άλλα σφυρίγματα σε φάουλ που έδινε και δεν έδινε), αν και ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ και ο Κλωναρίδης «τελείωσαν» κάθε όνειρο των «πράσινων».

Ωστόσο, στην ΑΕΚ βλέπουν ότι η τακτική των διαιτητών και των βοηθών εις βάρος της ομάδας που έχει φανερή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συνεχίζεται και στα πλέι οφ. Η αρχή έγινε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ όταν ο Κάκος με «μικρά» σφυρίγματα έδινε ανάσες στην ομάδα του Μπόλονι και την έφερνε με στημένα πιο κοντά στην «κιτρινόμαυρη» εστία, ενώ άφηνε το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών των γηπεδούχων. Και κάπως έτσι φτάσαμε στην δολοφονική αγκωνιά του Γκαρσία στον Φούντα, ένα «χτύπημα» που έμελλε να έχει ως αποτέλεσμα των λιποθυμικό σοκ του 17χρονου.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ (και) στα φετινά πλέι οφ έχει να αντιμετωπίσει την διαιτησία. Όπως και πέρυσι ο Σιδηρόπουλος την… τελείωσε από τον στόχο της πρώτης θέσης. Τα τρία επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα και η διαιτησία πρέπει να σταθεί στο ύψος της, για να μην επηρεάσει τα αποτελέσματα (όπως προσπάθησε χθες). Η Ένωση με «3Χ3» με Ατρόμητο εντός και εκτός και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα γίνει «αφεντικό» στα πλέι οφ. Και θέλει να διεκδικήσει τις νίκες δίχως «εμπόδια» από τους διαιτητές, διότι ήδη η οργή έχει ξεχειλίσει στους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ. Κάτι που πρέπει να γίνει σαφές στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τους διαιτητές και τους επόπτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα