Όρθια στο Καζακστάν (VIDEO)

20:59 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 11ος ΟΜΙΛΟΣ- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΖΙ- ΤΡΟΜΣΟ: 1-0
Γήπεδο: Σατούρν

Το πρώτο της τρίποντο πέτυχε η Ανζί, που επικράτησε με 1-0 της Τρόμσο κι έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.

Το 4ο μόλις λεπτό ο Σολομάτιν βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά αστόχησε, ενώ στο 11' η κεφαλιά του Αχμέντοφ πέρασε κι αυτή λίγο άουτ. Οι Ρώσοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 19ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Αχμέντοφ τροφοδότησε κάθετα τον Μπουρμίστροφ, ο οποίος με όμορφο

σουτ έκανε το 1-0. Η Τρόμσο άγγιξε την ισοφάριση στο 26ο λεπτό, καθώς το σουτ του Μπέντικσεν σταμάτησε στο δοκάρι της Ανζί, ενώ στο 29' ο Αχμέντοφ εκτέλεσε το φάουλ και ο Λέκστρομ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Ανγκμπουά σημάδεψε το δοκάρι τη; Τρόμσο.

Στο 54ο λεπτό ο Κερζάκοφ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μόλντσκρεντ και στη συνέχεια η Ανζί έμεινε πίσω και δεν απειλήθηκε.

ΑΝΖΙ: Κερζάκοφ, Εστσένκο, Ανγκμπούα, Αντελέγιε, Έβερτον, Ζουσιλέι, Γκατάγκοφ (62' Αγκαλάροφ), Αχμέντοφ, Ραζάκ (90' Αμπντουλάνοφ), Σολομάτιν, Μπουρμίστροφ (83' Γκαντζιμπέκοφ).

ΤΡΟΜΣΟ: Λέκστρομ, Φογιούτ, Καουσέβιτσμ Νόρμπιε, Μπέντικσεν, Ντραγκέ (75' Έσπεγιορντ), Γιόχανσεν (58' Άντονσεν), Χέλμκε, Κρίστιανσεν, Νίστρομ, Όντρασεκ (46' Μόλντσκρεντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα