Όταν η ΑΕΚ έφερνε τον δικό της ''Ζορό'' (VIDEO)

10:28 10/8/2013 - Πηγή: AEK365

Άγνωστο το όνομα τότε. Από μία ομάδα της Β' Αργεντινής τον είχε φέρει η ΑΕΚ, σαν σήμερα το 2007. Ισμαέλ Μπλάνκο το όνομά του. Από την Όλιμπο της Αργεντινής. Τα βιντεάκια στο youtube έδειχναν πως πρόκειται για κάτι καλό. Όλα ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή (πράγμα σπάνιο για ξένο παίκτη)... Στην πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα, απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ

στις 23/9 του 2007 ο Μπλάνκο έδειξε ότι ήρθε για να μείνει και να αγαπηθεί: Δύο γκολ, νίκη για την ΑΕΚ και οι συγκρίσεις δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Το δεύτερο τέρμα που σημείωσε σε αυτό το ματς θύμισε λίγο... Θωμά Μαύρο.

Η συνέχεια εξαιρετική και παρόμοια για τον γκολεαδόρ Μπλάνκο. Πολλά γκολ (συνολικά 50 σημείωσε με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα σε 109 συμμετοχές τα 4 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της), παιχνίδια με μάσκες, με το να μιμείται τον "Ζορό". Η ουσία είναι ότι ο Αργεντινός (που... "δεν είχε ντρίμπλα") μας ξεσήκωσε πολλές φορές από τις θέσεις μας φωνάζοντας "γκολ" στις στιγμές του... Έγινε "φονιάς" του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, έβαλε γκολ με κάθε τρόπο (σουτ, κεφάλι, ψαλιδάκια), βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα (που κατέκτησε η ΑΕΚ το 2007/08) την πρώτη του χρονιά με την ΑΕΚ, το ίδιο και τη δεύτερη. Οι αναμνήσεις που κρατάμε για τον "Ζορό" πάντα είναι οι καλύτερες, γιατί εκτός από γνήσιος γκολτζής, αποδείχθηκε και ένας άνθρωπος που σεβάστηκε και αγάπησε την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα