Όταν λείπει ο Λέτο…

19:31 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Λέτο απόντος… Παναθηναϊκός κολλάει. Οι «πράσινοι» έχασα βαθμούς στο Αγρίνιο απέναντι σε έναν αξιόμαχο Παναιτωλικό (1-1) και έδειξαν πως όταν ο Αργεντινός δεν παίζει, έχουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Στο 94ο λεπτό κατάφεραν να ισοφαρίσουν το γκολ του Καμαρά από το 63’ οι «πράσινοι» που έπαιξαν με δέκα για ένα τέταρτο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ωραίο ματς έγινε στο Αγρίνιο, όπου υπήρχαν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Αρχικά ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 8’ με τον Καραγκούνη να μην προλαβαίνει τη μπάλα ύστερα από σέντρα του Ζέκα, και στη συνέχεια το σουτ του Κλέιτον κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ, με το σουτ του Κλέιτον στο 12’ να μην βρίσκει στόχο. Στη συνέχεια άρχιζε να ανεβάζει την απόδοσή του ο Παναιτωλικός και να βγαίνει με αξιώσεις μπροστά. Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Εντζεγκουέλε, ωστόσο ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχαν χάσει καλή ευκαιρία με το σουτ του Καμαρά.

Ο έλεγχος του αγώνα πέρασε στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού μετά τα πρώτα 25 λεπτά, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κινδύνους για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας εμφανή την απουσία του Θεοδωρίδη. Όμως εκεί που είχε πάρει έναν ρυθμό το ματς, ξαφνικά σταμάτησαν να δημιουργούν ευκαιρίες και το 0-0 ήταν δίκαιο από πλευράς ευκαιριών.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αρκετά καλός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι ανά διαστήματα, ωστόσο αυτός που πέτυχε το γκολ ήταν ο Παναιτωλικός. Στο 63ο λεπτό οι Αγρινιώτες «έκρυψαν» τη μπάλα και έκαναν το 1-0 με τον Καμαρά να πλασάρει σε κενό τέρμα, αφού πέρασε και τον Καπίνο.

Το ματς φάνηκε να στραβώνει ακόμα περισσότερο για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος και αφού ο Φερέιρα είχε κάνει όλες τις αλλαγές.

Τελικά όμως οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν το αποτέλεσμα στο 94ο λεπτό με τον Τοτσέ, που είχε μπει 20 λεπτά νωρίτερα, γλιτώνοντας την ομάδα του από την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Μούμιν (68’ Κούσας), Ρότσα, Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης (84’ Πασάς), Σιόντης (65’ Παλαιολόγος), Άντι, Καμαρά

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Ζέκα (67’ Μαρίνος), Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης (58’ Πετρόπουλος), Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Μαυρίας (71’ Τοτσέ), Κλέιτον

Keywords
Τυχαία Θέματα