Ουγιέ: Δώστε χρόνο στον Νταλγκλίς

14:02 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρώτο της τίτλο μετά το 2006, το Λιγκ Καπ, ωστόσο για άλλη μια χρονιά δεν θα πάρει το πρωτάθλημα γεγονός που έχει φέρει μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών με τον Ζεράρ Ουγιέ να σπεύδει να στηρίξει τον Κένι Νταλγκλίς ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να δώσουν χρόνο στον Σκωτσέζο τεχνικό.

Σε δηλώσεις του ο Ζεράρ Ουγιέ τόνισε: "Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στην Λίβερπουλ. Περιμένουν ότι θα κερδίζουν το Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η κάψα της Λίβερπουλ είναι το πρωτάθλημα. Τερμάτισε δεύτερη

με τον Μπενίτεθ όπως και με μένα, και παρά τα όποια κύπελλα κατακτήσαμε αυτό που ήθελαν ήταν το πρωτάθλημα".
Για την εφετινή σεζόν της Λίβερπουλ, ο πρώην τεχνικός της ομάδας δήλωσε: " Κατέκτησε το Λιγκ Καπ, όπως και η δική μου Λίβερπουλ το 2001. Είναι ένα καλό σημάδι για το μέλλον. Νομίζω ο Κένι πηγαίνει στο σωστό δρόμο, απλά δώστε του λίγο χρόνο. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να πας από το ζενίθ στο ναδίρ πολύ γρήγορα, την μία ημέρα είσαι ήρωας και την άλλη είσαι το απόλυτο μηδέν. Η ομάδα χρειάζεται άλλο ένα χρόνο για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει, αφού είναι σε διαδικασία ανοικοδόμησης".

Keywords
Τυχαία Θέματα