Ούτε λέξη για την τιμωρία ο Δημούτσος

15:30 8/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ελίνι Δημούτσος παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 20η αγωνιστική της Super League και όταν ρωτήθηκε για την τιμωρία μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε το μόνο που είπε ήταν το εξής: "Ουδέν σχόλιο".
Για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ο μέσος του Ατρομήτου δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής. Εγώ κάθε Κυριακή προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου.

Από εκεί και πέρα αν έρθουν και άλλα βραβεία θα είμαι πολύ χαρούμενος".
Για το γεγονός πως το βραβείο συνδυάστηκε με την εκτός έδρας νίκη του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού, ο Δημούτσος δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό να βραβεύεσαι για την απόδοση σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί πήραμε τρεις πόντους που δεν τους περιμέναμε και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να πάμε πιο δυνατά στην συνέχεια".
Ο Δημούτσος μίλησε και για το γκολ που πέτυχε και απάντησε όταν ρωτήθηκε αν προήλθε από τύχη ή ικανότητα: "Πρώτα από όλα είναι ικανότητα, αλλά θέλεις και τύχη με το μέρος σου. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο γκολ ήταν του Θανάση (σ.σ. Καραγκούνη)".

Keywords
Τυχαία Θέματα