Ούτε ο Κάκος δεν τον έσωσε

21:41 10/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ.Κάκος

Ο Κάκος δεν σφύριξε το πέναλτι της αγωνιστικής αλλά η Ξάνθη κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού

στο ΟΑΚΑ και να βάλει τους "πράσινους" σε περιπέτειες που τώρα έχουν ματς με τον Άρη στο "Βικελίδης".

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Καρνέζης έστειλε την μπάλα πάνω στον Ονουάτσι ο οποίος όμως σούταρε βιαστικά άουτ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 11' με ένα καλό σου του Καζιγιάμα και ένα του Σο έξι λεπτά μετά. Στο 23' σημειώθηκε μια φάση χαρακτηριστική για τη Σούπερ Λίγκα αλλά και για τον Τάσο Κάκο. Ο Ουνάτσι τσίμπησε την μπάλα προ του Καρνέζη και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού τον ανέτρεψε. Μπροστά στη φάση ο Κάκος έκανε το αδιανόητο που αντί να σφυρίξει πέναλτι και να αποβάλει τον Καρνέζη έδωσε κάρτα στον Ονουάτσι για θέατρο. Ακόμα και έτσι η Ξάνθη κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν στο 40' κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Μάνταλος έστρωσε στον Ντιέ ο οποίος με ένα τρομερό σουτ έκανε το 0-1.

Οι "πράσινοι" έψαξαν την ισοφάριση στην νωρίς στην επανάληψη και στο 54' απείλησαν με ένα πλασέ του Εσπάρθα. Στο 66' ήταν ο Σεϊταρίδης που δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Λό έπιασε την κεφαλιά με τον Λόντίγκιν να διώχνει δύσκολα. Στο 73' ο πολύ καλός Εσπάρθα με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η Ξάνθη απάντησε με μια προβολή του Μάνταλου στο 81ο λεπτό που δεν βρήκε στόχο για λίγο.

ΠΑΟ (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (69'Κάιπερ), Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας (55'Φουρλάνος), Καζιγιάμα (46'Εσπάρθα), Σισοκό, Ζέκα

ΞΑΝΘΗ (Μ.Ουζουνίδης): Λόντιγκιν, Μάρτινς, Μάνταλος, Σμιθ (61'Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντάνι (64'Βασιλακάκης), Ντιέ, Ονουάτσι (77'Μαρσελίνιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα