Θλίψη στην Ισπανία για τον χαμό του Ροκέ

15:12 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από μάχη ενός έτους με τον καρκίνο ο Μίκι Ροκέ πέθανε χθες σε ηλικία 23 ετών βυθίζοντας στο πένθος το ισπανικό ποδόσφαιρο οι άνθρωποι του οποίου έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους μέσα από το Twitter.
Πιο αναλυτικά:
Ρεάλ Μαδρίτης: "Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ, σχετικά με τον θάνατο του παίκτη της Μπέτις".

Μπαρτσελόνα: "Στην Μπαρτσελόνα εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Αναπαύσου εν ειρήνη...".
Ζεράρ Πικέ: "Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Τον γνώρισα όταν έπαιζε για τη Λίβερπουλ και εγώ στη Γιουνάιτεντ. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε...".
Νταβίδ Ντε Χέα: "Μία πολύ θλιβερή είδηση! Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Ροκέ".
Χουάν Μάτα: "Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Μίκι Ροκέ. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη...".
Αντρές Ινιέστα: "Πολύ θλιβερή είδηση. Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και κουράγιο στην οικογένεια του Μίκι Ροκέ. Θα μας λείψεις...".
Βίκτορ Βαλντές: "Πολλές σκέψεις και πλήρη στήριξη από ολόκληρο τον κόσμο στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ... Αναπαύσου εν ειρήνη".
Σέρχιο Ράμος: "Για ακόμη μία φορά η ζωή δεν είναι δίκαιη. Μόλις έμαθα για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ. Χωρίς λέξεις... Δεν το ήθελε αυτό ο χώρος του ποδοσφαίρου...".
Αλμπιόλ: "Μόλις μάθαμε για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ... Μία τεράστια αγκαλιά και καλή δύναμη στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη.
Σεσκ Φάμπρεγας: "Τι άσχημο νέο σήμερα. Μας άφησε ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας μαχητής. Δεν έχω λέξεις. Αναπαύσου εν ειρήνη Μίκι Ροκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα