«Παίκτες με επαγγελματική νοοτροπία»

12:37 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες την εφετινή σεζόν σε Europa League και Serie A η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της επικρατώντας με 2-1 της Φιορεντίνα και τον Αντρέα Στραματσιόνι να υπογραμμίζει πως έχει στο ρόστερ παίκτες με επαγγελματική νοοτροπία.

Η Ίντερ από την στιγμή που άρχισε να παίζει με τρεις στην άμυνα αποδίδει καλύτερα με τον προπονητή της ομάδας του Μιλάνου να δηλώνει στο "SKY": "Πάντα

πίστευα και πιστεύω στο σύστημα που επιλέγω. Η ομάδα έχει σπουδαίους παίκτες, με επαγγελματική νοοτροπία. Αυτό φάνηκε μετά την ήττα από την Σιένα, όταν όλοι δούλεψαν σκληρά για να αφομοιώσουν το 3-5-2 και απέδειξαν πως ενωμένοι μπορούν να φτάσουν ψηλά. Το σύστημα αυτό μπορεί να αλλάξει ξανά, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο επαγγελματισμός των παικτών. Αυτός είναι που θα κάνει την Ίντερ μεγάλη".
Για την νίκη επί της Φιορεντίνα, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Θεωρώ πως νικήσαμε δίκαια. Η εμφάνιση της ομάδας σήμερα ήταν εξαιρετική. Δεν αφήσαμε σε καμία στιγμή την Φιορεντίνα να κάνει το παιχνίδι της, πιέσαμε σωστά και καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό, παραδόξως, με εκνευρίζει. Γιατί όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες, δεν γίνεται να αφήνεις τον αντίπαλο να είναι μέσα στο παιχνίδι για τόση ώρα. Πρέπει να βάλεις περισσότερα γκολ και να καθαρίσεις το ματς. Ελπίζω στο μέλλον να τελειώνουμε τους αγώνες νωρίτερα, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα