Παίρνει μπρος η Ρεάλ

22:37 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2
Γήπεδο: Βαγιέκας
Στις νίκες επέστρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο και βρίσκεται στους 8 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.
Η Ρεάλ ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό ο Πέπε έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Ρουμπέν απομάκρυνε εντυπωσιακά.
Η Ράγιο απείλησε στο 11΄με το σουτ του Κασάδο που έφυγε μόλις άουτ αλλά η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 13'. Οι παίκτες τυ Μουρίνιο

έκρυψαν την μπάλα, με τον Μαρσέλο, τον Ρονάλντο και τον Ντι Μαρία να την αλλάζουν με διαστημική ταχύτητα. Ο Ντι Μαρία έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπενζεμά από κοντά έγραψε το 1-0.
Στο 18ο λεπτό ο Μπενζεμά απέφυγε τον αντίπαλό του, αλλά ο Ρουμπέν τον πρόλαβε, ενώ και στο 20' ο γκολκίπερ της Βαγιεκάνο έπεσε και απομάκρυνε το σουτ του Ντι Μαρία.
Ο Ρουμπέν συνέχισε με ακόμη μια μεγάλη απόκρουση στο 22' σε κεραυνό του Ρονάλντο, ενώ στο 25' νίκησε τον Μόντριτς σε τετ α τετ.
Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 33', με τον Κασίγιας να απομακρύνει αρχικά την κεφαλιά του Ντελίμπασιτς και στη συνέχεια τον Αλόνσο να διώχνει πάνω στη γραμμή το πλάσε του Κασάδο.
Στο 52' ο Αρμπελόα έκανε τραγικό λάθος, αλλά ο Λέο δεν μπόρεσε να μπει στη φάση, ενώ στο 55' το σουτ του Κριστιάνο έφυγε μόλις άουτ.
Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και στο 59' ο Μπενζεμά πέτυχε και 2ο γκολ που ακυρώθηκε όμως.
Στο 63ο λεπτό ο Χοσέ Κάρλος δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα να περά ξυστά από το δοκάρι του Κασίγιας, αλλά στο 70' η Ρεάλ διπλασίασε τα τέρματά της.
Σκόρερ ο Ρονάλντο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αμάτ.
Στο 72' ο Ιγκουαΐν δεν μπόρεσε να πλασάρει μέσα από την περιοχή, ενώ στο 73' ο Ρονάλντο έχασε το άχαστο προ κενής εστίας, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. H Ράγιο έμεινε με 10 πάικτες στις καθυστερήσεις λόγο αποβολής του Κασάδο
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Κασάδο, Λαμπάκα, Αμάτ, Τίτο (77' Τρασόρας), Φουέγο, Κάρλος (83' Μπίλιε), Μπανγκουρά, Ντομίνγκες (67' Πίτι), Λέο, Ντελίμπασιτς.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Αλόνσο, Εσιέν, Ντι Μαρία (78' Κεντίρα), Μόντριτς (64' Οζίλ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (71' Ιγκουαΐν).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα