Παίζει και ο Δέλλας αν φύγει ο Λίνεν

16:21 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το Δ.Σ. που θα κρίνει την τύχη του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ διεξάγεται από τις 16.00. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα αποφασίσουν οριστικά αν ο Γερμανός θα κάτσει στον πάγκο της Ένωσης και στον ΤΕΛΙΚΟ με τον Πανθρακικό την Κυριακή ή αν η σημερινή του προπόνηση ήταν η τελευταία ως τεχνικός της ΑΕΚ.

Εφόσον, λοιπόν, οριστικοποιηθεί η απομάκρυνση του Λίνεν, στην ΑΕΚ θα «τρέξουν»

άμεσα (δηλαδή εντός της ημέρας, ώστε να είναι αύριο το πρωί στα Σπάτα) να κλείσουν τον επόμενο. Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και συζητιέται πλέον έντονα είναι αυτό του Τραϊνού Δέλλα! Είναι από τις βασικές επιλογές της διοίκησης, αν αποφασιστεί οριστικά ότι θα φύγει ο Λίνεν.

Πρόκειται για μία σκέψη που έχει λογική, καθώς ο Δέλλας είχε τόσα χρόνια ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ξέρει την ομάδα και ειδικά γι' αυτό το ματς μπορεί να εμπνεύσει και να ενώσει τους πάντες, ώστε η Ένωση να πάει στον ΤΕΛΙΚΟ της ιστορίας της, την Κυριακή, μια γροθιά! Και βέβαια είναι ήδη προπονητής με δίπλωμα και έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Δέλλας είναι μία επιλογή που για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έχει παίξει ακόμη δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση Κωστένογλου και η δεύτερη τον Οκτώβρη, έπειτα το φινάλε του Βλάχου. Στην πρώτη περίπτωση ήρθε ο Μαύρος και τα πλάνα άλλαξαν πριον απαντήσει ο Τράι ενώ τη δεύτερη φορά, η επιθυμία του Δημητρέλου να αναλάβει προπονητής ο Δέλλας, βρήκε... τοίχο πάνω στον «Κολοσσό». Τώρα ενδεχομένως τα πράγματα να είναι διαφορετικά, καθώς υπάρχει ελπίδα ο Δέλλας να δεχθεί αυτόν τον δύσκολο ρόλο σε αυτή την πραγματικά κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της ΑΕΚ... Εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες επί του θέματος αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα