Παλικαρίσια νίκη για Αλμπαθέτε

22:55 8/12/2011 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 2-1
Γήπεδο: Παμπεγιόν Ουνιβερσιτάριο
Προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Αλμπαθέτε, η οποία έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 2-1 την Ατλέτικο
Η Αλμπαθέτε ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Τετέ, Κούρτο και Αντριά και τελικά κατάφεραν να πετύχουν το γκολ στο 32ο λεπτό. Ο Ντομίνγκες έκοψε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή

και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Ο Καγιέ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Η Ατλέτικο είχε τεράστια ευκαιρία στο 562' να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς ο Χουάνφραν κέρδισε πέναλτι από τον Νούνιες, ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά ο Αντριάν αστόχησε και έτσι το 1-0 παρέμεινε. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό, αποκαταστήθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς την κόκκινη είδε και ο Ντομίνγκες. Και σα να μην έφτανε αυτό για την Ατλέτικο, στο 62' η Αλμπαθέτε έκανε το 2-0 με τον Σούρδο.
Η Ατλέτικο θα μπορούσε να μειώσει στο 66ο λεπτό, ωστόσο ο Κάμπος έδιωξε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Λόπες, ωστόσο στο 70' ο Αντριάν μετά από κάθετη πάσα του Ασουνσάο, πέτυχε το 2-1.
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ: Κάμπος (81' Ανιόν), Καντέλα (74' Ραμόν), Καστίγιο, Σανταμαρία, Ζούρδο, Ρότσα, Νούνιες, Αντριά, Τετέ, Καγιέ, Κούρτο (57' Κολοράδο).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ασένχο, Μανκίγιο (68' Μιράντα), Λόπες, Ντομίνγκες, Πουλίδο, Χουανφράν, Ασουνσάο, Κόκε, Αντριάν, Σάλβιο, Πίτσι (68' Πέδρο Μάρτιν).

Keywords
Τυχαία Θέματα