Πανόπουλος: Δεν είμαστε παράρτημα του Ολυμπιακού

14:51 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Χρήστος Πανόπουλος αρνήθηκε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό πως η Skoda Ξάνθης είναι παράρτημα του Ολυμπιακού με αφορμή μια παλιότερη χορηγία της ακριτικής ομάδας με την Ιντρακόμ, συμφερόντων Κόκκαλη. Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για την φάση του 90ο λεπτού

στα Πηγάδια υποστήριξε πως αδικεί τον εαυτό του με το να φωνάζει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πανόπουλος στον SENTRA FM 103.3
Για το γεγονός ότι αποκαλούν την Ξάνθη «παράρτημα του Ολυμπιακού» και την χορηγία που είχε παλιότερα η ομάδα του από την Ιντρακόμ, συμφερόντων του κ. Σωκράτη Κόκκαλη: "Είναι αυτονόητο ο κόσμος να σκέπτεται έτσι. Στο παρελθόν μας έχουν αποκαλέσει όχι παράρτημα του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού και την ΑΕΚ. Όση βαρύτητα έχει ο λόγος της τιμής μου, σας λέω, ότι δεν υπήρξε ποτέ τίποτα τέτοιο. Άλλωστε πως θα μπεις στη λογική να πεις κάτι σε έναν παίκτη. Σήμερα είναι σε αυτή την ομάδα, αύριο θα είναι σε άλλη. Θα σε δώσει, θα σε βγάλει στην σέντρα. Τέτοιες λογικές καραστρέφουν το ίδιο το άθλημα και απομακρύνουν τα νέα παιδιά Η Ιντρακόμ, ιντρακόμ, η Fiat, Fiat, αλλά στο γήπεδο παίζει ο καθένας για την ομάδα του. Θα θυμάστε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια στο Καραϊσκάκη, δεν θυμάμαι αν κάποια σεζόν πήραμε αποτέλεσμα, αλλά δυσκολέψαμε πολύ τον Ολυμπιακό και φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και φέτος στο ματς του Καραίσκάκη, βάσει της απόδοσης των δύο ομάδων θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο".
Για το αν είχε πρόταση για τους Βασιλακάκη και Βλαχοδήμο από ελληνική ομάδα: "Όχι δεν είχα καμία κρούση από ελληνική ομάδα. Δεν υπάρχει ελληνική αγορά, δεν υπάρχει πλέον, όμως, υπάρχουν άλλες αγορές. Τον Βλαχοδήμο και τον Βασιλακάκη και ένα δεξι μπακ που έχουμε, τους παρακολουθούν εδώ και καιρό και τους γνωρίζουν και πριν από το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό".

Για το που κυμαίνεται το φετινό μπάτζετ της Ξάνθης και τι στόχοι υπάρχουν: "Πέρσι είχαμε μπάτζετ 6.150.000 ευρώ και φέτος αναμένεται να κλείσει στα 4.950.000 ευρώ περίπου. Για τους στόχους θέλω να είμαι ειλικρινής Θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία και αν είναι δυνατόν να μπούμε στα πλέι οφ. Αυτό όμως δεν θα εμποδίσει το πλάνο μας να βάλουμε νέα παιδιά στην ομάδα ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής, εδικά από του χρόνου".
Για την κατάσταση στην χώρα, αλλά και το ποδόσφαιρο που τον ανάγκασε να αλλάξει πολιτική στον τρόπο διοίκησης της Ξάνθης: "Νομίζω ότι όλοι μας είχαμε ξεφύγει και έπρεπε να επανεξετάσουμε τα πράγματα Η ζωή σε σπρώχνει και σε αναγκάζει, αν θέλεις να είσαι τίμιος και να μην χρωστάς, να προσαρμόζεσαι. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχουμε καταλάβει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τα ανοίγματα που κάναμε πριν. Έτσι συνεχίσαμε την προσπάθεια που είχαμε διακόψει γιατί είχαμε μάθει σε μια έτοιμη αγορά και έτοιμους παίκτες. Και τώρα η ανάγκη μας έχει κάνει να δουλέψουμε την παραγωγή μας και το σκάουτινγκ ειδικά σε παιδιά 16-17 ετών. Στα οποία θέλουμε να δουλέψουμε εκτός από την σωματική δομή και τον χαρακτήρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα