ΠΑΟΚ δεν.... ΠΑΣ πουθενά!

20:21 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ - 2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Όνειρα ακόμα και για έξοδo στο Champions League κάνει ο ΠΑΣ που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ

στην Τούμπα. Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τη μεγάλη νίκη και οδήγησε την ομάδα στη Θεσσαλονίκης στη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες στα πλέϊ οφ.

Προβλέψιμη και χωρίς ιδέες η ομάδα του Γεωργιάδη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του σωστά στημένου και τυχερού ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα οι αποδοκιμασίες στη Τούμπα (που δεν είχε πολύ κόσμο) να ξεκινήσουν από νωρίς. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και στο 73' απείλησαν με φάουλ του Βούκιτς. . Στο 85' ο ΠΑΟΚ είχε απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Αθανασιάδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Μπέριος απομάκρυνε το πλασέ του Ολίσε πριν περάσει τη γραμμή. Ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να σκοράρει και ο ΠΑΣ τον τιμώρησε σκληρά όταν στο 89' ο Λίλα από κοντά νίκησε τον Γλύκο, άνοξε το σκορ και χάρισε στην ομάδα του μία σπουδαία νίκη, που τον βάζει οδηγό στα πλέι οφ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντελφελντ, Λάζαρ (68' Αποστολόπουλος), Κάτσε, Λόρενς (46' Βούκιτς), Καμαρά, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (56' Ολίσε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Ντάσιος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Βίλα, Τσουκαλάς (62' Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (86' Ντε Βινσέντι), Γιάκος (74' Νάκος)

Keywords
Τυχαία Θέματα