Παπαδημητρίου: Μέτοχος ο κόσμος

13:17 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Να βοηθήσει ο κόσμος της ΑΕΚ οικονομικά, ώστε να σώσει την ομάδα μπαίνοντας ως μέτοχός της και να μη δει αυτή την έκκληση για βοήθεια ως... χάρη στους μετόχους, κάλεσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου.

«Φοβάμαι πως αν ο κόσμος δεν καταλάβει ότι πρέπει αυτός να πάρει την ΑΕΚ στις τύχες του ίσως και να μην υπάρχει ομάδα. πολλοί θα πουν ότι δεν είναι δυνατόν να λέμε στον κόσμο συνέχεια να βάζει πλάτη. Παλαιότερα τον καλούσαν με άλλο τρόπο: να έρθει στο γήπεδο, να πάρει διαρκείας. Ευθύνες υπάρχουν. Όλοι τον ξέρουν. Όμως αυτές τις 14 μέρες που απομένουν δεν πρέπει να αναλωθούμε στο ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Τώρα προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ. Και μετά την 31η Μαρτίου να δούμε ποιος έχει ευθύνες. Δεν θέλω να κάνω την... έκπληξη προς τους μετόχους, παρά μέσα μου έχω την κρυφή ελπίδα πως θα ευαισθητοποιηθούν έστω και την ύστατη στιγμή. Θέλω να πω στον κόσμο της ΑΕΚ ότι πρέπει να βοηθήσει την ΑΕΚ! Δεν θέλω να σκεφτεί ότι έρχεται να βοηθήσει και να καλύψει τα χρέη των άλλων... Έστω κι αν αυτό στην ουσία συμβαίνει. Πρέπει να ξεκινήσει μία προσπάθεια, ώστε η ΑΕΚ να ξεφεύγει από τους μετόχους. Πρέπει ο κόσμος αυτή τη στιγμή να συμπαρασταθεί. Να μη γυρίσει την πλάτη. Έγινε μία προσπάθεια με τους Supporters, γίνεται τώρα με το Θεμέλιο.

Δεν πρέπει να περιμένουμε την τελευταία μέρα. Δεν πρέπει να το δούμε ότι πληρώνουμε τα δικά τους χρέη. Πρέπει να το δούμε ότι πάμε να σώσουμε την ΑΕΚ. Είναι κάτι το πολύτιμο. Είμαστε τόσοι πολλοί που αν κάνουμε μία κίνηση, όλοι, έστω και συμβολική, η ΑΕΚ θα σωθεί. Πρέπει να πάψει ο κόσμος να πληρώνει μόνο ένα εισιτήριο και να έρχεται απλά στο γήπεδο. Πρέπει να γίνει μέτοχος. Το γιατί βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο, δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε. Όλοι το ξέρουμε. Ζητάω από τον κόσμο της ΑΕΚ, παρότι είναι θυμωμένος και έχει απόλυτο δίκιο, να το κάνει! Να τα βάλουμε όλα στην άκρη και να σώσουμε την ΑΕΚ, γιατί η ΑΕΚ ήταν και πρέπει να παραμείνει ιδέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα