Παπάζογλου: Στον ΟΦΗ βρήκα το λιμάνι μου

09:35 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Θανάσης Παπάζογλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία του στον ΟΦΗ σημειώνοντας πως στην κρητική ομάδα βρήκε το λιμάνι του ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει κάποιος να έχει τσαγανό για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ. Επίσης υπογράμμισε πως ένας από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν πολύ στην καριέρα του ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή της NOVA

"ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ", ο επιθετικός του ΟΦΗ ρωτήθηκε για το τι κέρδισε από τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί και απάντησε: "Έχω μάθει ότι μέσα από την δουλειά μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Ξεκίνησα από τον Άρη, συνέχισα στον ΠΑΟΚ, δοκιμάστηκα στην Τρίπολη και μου δόθηκε η ευκαιρία από πέρσι να αγωνίζομαι στον ΟΦΗ. Αν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια βελτιώνεσαι ως παίκτης. Στον ΟΦΗ βρήκα το λιμάνι μου και μπορώ να πραγματοποιώ αυτές τις εμφανίσεις. Με βοήθησαν πολύ οι Μπάγεβιτς και Σάντος όμως από όλους όσους συνεργάστηκα με βοήθησαν πολύ".
Ο Παπάζογλου μίλησε επίσης για
Το αν η εμφάνιση κόντρα στην Καλλονή, όπου πέτυχε δυο γκολ στο 3-1, ήταν η καλύτερη της καριέρας του: "Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη της ζωής μου. Πάντως ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση μέσω της οποίας βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σήμερα νομίζω πως πετύχαμε διπλή επιτυχία. Το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δείχνει ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Αυτό βγαίνει μέσα από την δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι οι νίκες φέρνουν ψυχολογία. Σήμερα από την αρχή του παιχνιδιού θέλαμε να πάρουμε την νίκη και δεν μας πτόησε ότι μείναμε πίσω στο σκορ".
Την αλλαγή προπονητή: "Δεν είναι τόσο η αλλαγή προπονητή όσο η αλλαγή νοοτροπίας. Αλλάξαμε νοοτροπία σαν ποδοσφαιριστές και σαν σύνολο. Δουλεύουμε πάρα πολύ. Όπως είχα πει και στο παρελθόν είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται δέσιμο. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που χρειάζεται να έχεις τσαγανό για να φορέσεις την φανέλα του. Με το πέρασμα του καιρού δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε όλοι".
Τον Σα Πίντο: "Στις προπονήσεις έχει την τρέλα που έχει ένας ποδοσφαιριστής. Ξέρουμε ότι έχει περάσει χρόνια από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην προπόνηση θέλει να κάνει νικητές. Είναι πολύ ενθουσιώδης άνθρωπος".
Το γεγονός πως ο Σα Πίντο χρησιμοποιεί περισσότερο ποδοσφαιριστές που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα: "Το συνάντησα και στα περασμένα χρόνια με άλλους ξένους προπονητές. Το θεωρώ πολύ έξυπνο αυτό γιατί ξέρει ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ξέρουν καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα και όταν υπάρχει ένας τέτοιος κορμός, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται δίπλα τους πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα