Παράπονα Βενγκέρ για διαιτησία και UEFA

12:32 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ έφτασε πολύ κοντά στην αντροπή του 4-0 από την Μίλαν και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν τα κατάφερε, παρά το 3-0, με τον Αρσέν Βενγκέρ να εμφανίζεται εκνευρισμένος με τα πολλά φάουλ που έδινε ο Σκόμινα στους παίκτες της Μίλαν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Emirates", ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Δεν ήμουν ευχαριστημένος απόψε με τον διαιτητή γιατί έδωσε πολλά φάουλ στην μεσαία γραμμή. Κάθε φορά που οι παίκτες της Μίλαν έπεφταν κάτω κέρδιζαν φάουλ και αυτό το κατάλαβαν πολύ γρήγορα και το χρησιμοποίησαν πολύ καλά".
Ο Βενγκέρ

εξαπέλυσε επίθεση και κατά της UEFA για τον κακό αγωνιστικό χώρο του "Σαν Σίρο" στο πρώτο παιχνίδι, με τον Αλσατό τεχνικό να δηλώνει: "Ίσως να πρόκειται για μια εύκολη δικαιολογία, αλλά η UEFA έχει να δώσει απαντήσεις σε πολλά γιατί αν καθυστερήσεις να είσαι για λίγο στην ώρα σου τιμωρείσαι με πρόστιμο, αλλά μπορείς να παίξεις σε κακό αγωνιστικό χώρο και να μην πει κανείς κουβέντα. Απλά νιώθω πως είναι μέρος του σεβασμού που πρέπει να υπάρχει προς τον κόσμο που πληρώνει λεφτά για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και περιμένει να συναντήσει συνθήκες στις οποίες μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εμείς εδώ στο Λονδίνο και είναι απαράδεκτο να επιτρέπει η UEFA αγωνιστικούς χώρους όπως αυτόν του Σαν Σίρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα