Πάρκερ: Θα βοηθήσω είτε είμαι αρχηγός είτε όχι

10:41 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη στο "Γουέμπλεϊ", ο Σκοτ Πάρκερ φόρεσε για πρώτη φορά στην καριέρα του το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας με τον μέσο της Τότεναμ να μην κρύβει την επιθυμία του να είναι αυτός ο αρχηγός και στα τελικά του EURO 2012 ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως θα βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είτε φορώντας το περιβραχιόνιο είτε χωρίς αυτό.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο και σε ερώτηση αν θα ήθελε να είναι αυτός αρχηγός στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο Πάρκερ

τόνισε: "Φυσικά θα ήθελα να κρατήσω το περιβραχιόνιο. Καταλαβαίνω, όμως, πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες, όπως ο Στίβεν Τζέραρντ, που έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Θα είναι δύσκολο για εμένα, αλλά προφανώς προσβλέπω στην ευκαιρία να οδηγήσω την πατρίδα μου στο EURO. Είτε είμαι αρχηγός, είτε όχι, εγώ θα βοηθήσω όσο μπορώ την Αγγλία".
Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ο πρώτος που έδωσε συγχαρητήρια στον Σκοτ Πάρκερ με τον μέσο της Τότεναμ να δηλώνει: "Ο Στηβ ήταν σωστός. Άλλωστε έχει δείξει αρκετές φορές πόσο επαγγελματίας είναι. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με βρήκε, μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε πως με στηρίζει. Αυτό ήταν ευχάριστο, αν και δεν θα μπορούσα να περιμένω οτιδήποτε άλλο από έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή".

Keywords
Τυχαία Θέματα