Παρουσιάστηκαν οι νέοι

14:49 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην παρουσίαση των Ντάνιελ Πράνιτς, Βίκτωρα Κλωναρίδη, Αμπντούλ Ατζαγκούν και Άντριαν Μπαλμπόα προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν κρύφτηκε στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στα όσα έχει δει μέχρι τώρα από τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι μπορεί να σηκώσει τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας.

Αρχικά, ο Κροάτης μέσος φρόντισε να... συστηθεί: "Είμαι ο Ντάνιελ Πράνιτς, είμαι από την Κροατία, είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Για μένα αποτέλεσε προτεραιότητα μου

από τη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον. Όταν είχα μιλήσει με τον κ. Αναστασίου, πριν δυο μήνες, μου ανέλυσε το πλάνο και ήθελα να έρθω αλλά έπρεπε να βρεθεί λύση με την Σπόρτινγκ. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες αλλά τελικά όλα έγιναν καλά".

Είσαι έτοιμος να έχεις τον ρόλο του ηγέτη;

"Ξέρω ότι όλοι το περιμένουν αυτό από μένα, επειδή έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπάγερν, έχω εμπειρία και μπορώ να επωμισθώ αυτόν τον ρόλο. Είδα και στο παιχνίδι με την Βέροια ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες αλλά έχει και έμπειρους παίκτες όπως ο Μέντες, ο Μπεργκ. Ο Παναθηναϊκός είδα ότι έχει κάποιους καλούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να τους κάνουμε να ανδρωθούν. Αυτός δεν είναι ένας ρόλος μόνο δικός μου αλλά και των άλλων συμπαικτών. Βέβαια θα πρέπει και οι φίλαθλοι να σταθούν στο πλευρό μας, να σταθούν δίπλα μας και να μας υποστηρίξουν μέχρι τέλους".

Σε ποια θέση μπορείς να παίξεις;

"Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις στα αριστερά αλλά αισθάνομαι καλύτερα στο κέντρο. Όπως είπα έχω παίξει σε όλες τις θέσεις άρα όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου θα ανταποκριθώ και θα κάνω το καλύτερο".

Το Σάββατο είδες το παιχνίδι με την Βέροια, πως έζησες την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και πως είδες την ομάδα;

"Είδα και το πρώτο παιχνίδι, το 2-0 με τον Παναιτωλικό, από την τηλεόραση αλλά το Σάββατο ήταν ζωντανά. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Πέτυχε και το γκολ σε καίριο σημείο και πίστευα ότι θα πάρουμε την νίκη αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν συμβαίνει πάντα αυτό που πιστεύεις. Είδα ότι είμαστε μια νέα ομάδα, που όταν δέχθηκε το γκολ αγχωθήκαμε. Αμέσως μετά το γκολ είπα στον πρόεδρο τώρα θα είναι δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίζουμε. Στο 1-1 είδα την διαδικασία, είδα ότι οι παίκτες δεν φοβήθηκαν. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο φέτος και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι".

Keywords
Τυχαία Θέματα