Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του

23:41 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκάρει η είδηση που φθάνει από την Λιόν της Γαλλίας για δύο παιδιά, ηλικίας πέντε και δέκα ετών, που βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμα του πατέρα τους. Για το έγκλημα συνελήφθη ο 48χρονος πατέρας, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ως πιθανό κίνητρο το διαζύγιο με τη σύζυγό του μερικά χρόνια πριν και το γεγονός ότι είχε περιοριστεί το δικαίωμά του να βλέπει τα παιδιά εξαιτίας ενός βίαιου

επεισοδίου το 2010.

«Παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης. Ανέφερε τα γεγονότα, όμως δεν ήταν σαφής για το κίνητρο» αναφέρεται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών για τον 48χρονο, ο οποίος είναι βρετανικής καταγωγής.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν η πρώτη φορά που επετράπη στον πατέρα να δει τα παιδιά μόνα τους, χωρίς την παρουσία τρίτου ατόμου.

Το πεντάχρονο κορίτσι και ο 10χρονος αδελφός του βρέθηκαν από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου νεκρά μέσα στο διαμέρισμα σε προάστιο της Λυών. Κατά πληροφορίες δολοφονήθηκαν με μαχαίρι.

Νωρίτερα, η μητέρα τους, πηγαίνοντας να τα παραλάβει, διασταυρώθηκε με τον πρώην συζύγό της που έβγαινε από το σπίτι και είδε ότι τα ρούχα του ήταν ματωμένα.

Η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία. Ο δράστης διέφυγε και συνελήφθη αργά το βράδυ από την αστυνομία της Λυών.

Keywords
Τυχαία Θέματα