Στο παιχνίδι και ο Αστέρας

22:29 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ - 2η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Κουκουλάκης

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Αστέρας γύρισε το ματς και με τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρομήτου μπήκε στο παιχνίδι για το... σεντόνι. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς. Έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σουμπίνιο στο 8' και άνοιξαν το σκορ στο 22' με φοβερό σουτ του Ναπολεόνι.

Ο Σουμπίνιο στο 34' βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά ολιγώρησε και πλάσαρε άουτ. Έξι λεπτά μετά ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γιαννούλη. Ο Ράγιος το εκτέλεσε και έκανε το 1-1. Κακό το δεύτερο μέρος όμως στο 63' ο Αστέρας χτύπησε. Ο Καλαντζής πέρασε και τον Ράντμαν, και με τη βοήθεια του Λαζαρίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου. Ο Ιγκλέσιας στο 76' με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο ενώ μια καλή κεφαλιά είχε και ο Λαζαρίδης στο 82'

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο, Αλβάρες (46'Φραγκουλάκης), Ναβάρο (79'Σέτι), Ντε Μπλάσις, Ράγιος (71'Μπακασέτας), Καλαντζής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (61'Ουντόζι), Δημούτσος (77'Κούτσι), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (68'Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα