Παυλόπουλος: Δεν πρόλαβα να αντιδράσω

22:56 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχθηκε επειδή κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη προς τη Ρένα Δούρου και την Λιάνα Κανέλλη, δεν αντέδρασε, παρά έμεινε ακίνητος στη θέση του, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ. Παυλόπουλος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ,

και όταν του έγινε σχετική ερώτηση εκείνος απάντησε τα εξής: «Πρώτον, δεν ήμουν μόνο εγώ που έμεινα ακίνητος, ήταν και η κυρία Δούρου και κάμποσοι άλλοι. Πρέπει να σας εξηγήσω ότι έγιναν αστραπιαία αυτά τα πράγματα. Δεύτερον, θα ήθελα να τονίσω ότι ήταν στον αέρα όλη η ιστορία α κι εάν κανείς επιχειρούσε εκείνη τη στιγμή να αντιπαρατεθεί με αυτόν τον κύριο, αν θέλετε ίσως το κύριος είναι υπερβολικό μετά τα όσα συνέβησαν, τότε θα μεταβαλλόταν ολόκληρο το στούντιο σε μία πάλη ανθρώπων η οποία, πέρα από την Ελλάδα, θα έβγαινε έξω και θα επιβάρυνε περισσότερο το πολιτικό κλίμα απ' ότι είναι. Στην ουσία θα ρίχναμε περισσότερο νερό στο μύλο του της όποιας αντίδρασης του κ. Κασιδιάρη. Κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να γίνει, γιατί έτσι θα πετύχαινε τον σκοπό του», πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, σημείωσε, ακόμη, ότι μετά από όσα συνέβησαν κανείς δεν δικαιούται στις 17 Ιουνίου να πει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η νοοτροπία της Χρυσής Αυγής. «Ο κ. Κασιδιάρης δεν είναι ένα μεμονωμένο στέλεχος αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής. Ήταν μια πρόβα τζενεράλε για το τί μπορεί να συμβεί μέσα στη Βουλή», επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα