Πέδρο: Χρειάζεται να είσαι τυχερός

12:12 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ισπανίας κέρδισε 4-0 την Εθνική Λευκορωσίας στο Μινσκ με τον Πέδρο να πετυχαίνει τρία γκολ και να υπογραμμίζει πως χρειάζεται και η τύχη όταν κάποιος βρίσκεται μπροστά στην αντίπαλη εστία. Παράλληλα έστρεψε την προσοχή όλων στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο προσεχές παιχνίδι με την Εθνική Γαλλίας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την προκριματική φάση τόνισε ο Πέδρο τόνισε: " Χρειάζεται

να είσαι τυχερός όταν παίζεις μπροστά στην εστία σε αυτή την περίπτωση έρχεται το γκολ και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι".
Για την νίκη επί των Λευκορώσων δήλωσε: "Ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να αποτύχουμε, πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς και είμαστε χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε. Η ομάδα είναι σφιχτή και δύσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει από εμάς βαθμούς".
Για την αναμέτρηση με την Γαλλία την Τρίτη, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Επόμενος αντίπαλος μας είναι η Γαλλία, η οποία είναι μια επικίνδυνη ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες. Ο τρόπος με τον οποίο παίζουν, θα δυσκολέψει το έργο μας. Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες μας αι αυτό θα είναι καλό για εμάς. Τα πήγαμε πολύ καλά σε αυτό το ματς και ετοιμαζόμαστε για αυτό που ακολουθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα