Πελέ: Καλύτερος όλων ο Ζιντάν

20:22 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Καιρό είχε να μιλήσει ο Πελέ και σίγουρα οι νέες δηλώσεις του ήρθαν να φέρουν αγαλλίαση στους απανταχού θαυμαστές του. Αυτή τη φορά όμως ο «Βασιλιάς» δεν αναφέρθηκε στα δικά του κατορθώματα, αλλά θέλησε να κάνει μία περίεργη σύγκριση. Τη στιγμή που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με το δίλημμα της «Χρυσής Μπάλας», «Κριστιάνο ή Ριμπερί», ο Πελέ έθεσε το δικό του θέμα: «Μέσι ή Ζιντάν», ψηφίζοντας υπέρ του δεύτερου.

«Πιστεύω ότι ως παίκτης ατομικά ο Ζιντάν

υπήρξε ανώτερος του Μέσι», είπε και για να το αιτιολογήσει, έθεσε ζήτημα συμπαικτών: «Ο Ζιντάν δεν είχε συμπαίκτες τόσο καλούς παίκτες όπως είναι ο Τσάβι και ο Ινιέστα», πρόσθεσε και τους ξέρανε όλους. Προφανώς έχει μεγαλώσει και ξέχασε πως ο Ζιζού είχε στο πλάι του -και λίγο πιο μπροστά- τον Ντελ Πιέρο, τον Ραούλ, τον Φίγκο, τον Ρονάλντο.

Το ποιος εκ των δύο ήταν καλύτερος είναι μεγάλη κουβέντα. Το σίγουρο όμως στην κουβέντα που θέλησε να ανοίξει ο Πελέ είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με τον Μέσι και τον Ζιντάν, αλλά με τη δική του υστεροφημία. Ο Πελέ προφανώς καταπιάνεται με το ότι κάποιοι έχουν τοποθετήσει τον Μέσι ως κορυφαίο όλων των εποχών, κάτι που ο Βραζιλιάνος όχι απλά δεν συμμερίζεται, αλλά έσπευσε να τοποθετήσει τον Αργεντινό κάτω και από τον Γάλλο, τον οποίο με τη σειρά του βάζει εννοείται κάτω από τον εαυτό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα