Πελέγκρινι: Επιστροφή στην κορυφή

20:00 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι «ανακρίθηκε» για πρώτη φορά από τους ρεπόρτερ της Μάντσεστερ Σίτι στο «Κάρινγκτον» και ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά τους στόχους που έθεσε και την προσπάθεια που θα κάνει, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας:
«Ξέρω ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα δεν τα πήγε και τόσο καλά τα τελευταία δύο χρόνια και θα προσπαθήσω να βελτιώσω την εικόνα μας. Φυσικά, δεν είναι το μοναδικό που θέλουμε , αφού θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! Όταν η Σίτι πήρε το πρωτάθλημα το 2012, έφτασε σε ένα από τα

πιο σημαντικά επιτεύγματα της ιστορίας της. Γι' αυτό και θέλουμε να το επαναλάβουμε» είπε, για να αναφερθεί και στο θέμα του πρωταθλήματος:
«Θεωρώ ότι οι διεκδικητές του τίτλου στην Πρέμιερ θα είναι πέντε με έξι ομάδες. Και ο Μόγιες νομίζω θα τα πάει μια χαρά στη Γιουνάιτεντ και ο Μουρίνιο στην Τσέλσι. Εμείς, η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Τότεναμ και ίσως και κάποια άλλη ομάδα θα είναι οι διεκδικητές της κορυφής».
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την αντιπαλότητα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς μας να κερδίσουμε τη Γιουνάιτεντ. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε και φέτος, όπως το κάναμε και πέρυσι εκτός έδρας και όπως το κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα