Πεντάχρονη έμεινε παράλυτη από τα πυρά συμμοριών

19:32 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αντιμέτωποι με πολλά χρόνια φυλάκισης βρίσκονται τα τρια μέλη μιας συμμορίας στο Λονδίνο καθώς είναι υπεύθυνοι για τον τραυματισμό και την παράλυση ενός πεντάχρονου κοριτσιού.

Η πεντάχρονη Thusha Kamaleswaran στις 29 Μαρτίου 2011 χόρευε ανεμελα μέσα στο μαγαζί του θείου τους στο νότιο Λονδίνο, όταν τα τρια μέλη της συμμορίας GAS εισέβαλλαν στο μαγαζί για να πιάσουν ένα μέλος της αντίπαλης συμμορίας, ABM. Όμως άνοιξαν πυρ εναντίον του, αλλά τα πυρά πέτυχαν τη μικρή Thusha στο στήθος. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέστη δυο καρδιακές ανακοπές. Όταν η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε ανακαλύφθηκε ότι είχε πάθει σοβαρή ζημιά στην σπονδυλική στήλη και ότι θα μείνει για πάντα παράλυτη.

Όλο το σκηνικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού και από την πρώτη στιγμή προκάλεσε σοκ. Χάρη στο βίντεο και στις μαρτυρίες των παρευρισκομένων, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των Nathaniel Grant, 21 ετών, Kazeem Kolawole, 19 ετών και Anthony McCalla, 20 ετών (φωτο κάτω). Και τρεις τώρα αντιμετωπίζουν μεγάλες ποινές φυλάκισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα