Πεντάρα για ΠΑΟΚ (VIDEO)

19:13 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΚΑΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ: 2-5

ΓΗΠΕΔΟ: Πανιωνίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Κουκουλάκης

Η κλισέ έκφραση "έκανε το λάθος να προηγηθεί" ταιριάζει απόλυτα στην Καλονή όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και στη συνέχεια δέχθηκαν πέντε γκολ

για να διαμορφώσουν τελικά στο τέλος το 2-5.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Μυτιλήνης καθώς μόλις στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανούσου από τον Γλύκο. Ο Περόνε το εκτέλεσε α λα Πανένκα και άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΟΚ όμως αντέδρασε. Στο 8' έχασε εκπληκτική ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη εξ επαφής να στέλνει την μπάλα άουτ, πιθανότατα χρησιμοποιώντας το χέρι του. Έξι λεπτά μετά ο Λούκας με μαγική ντρίπλα ελευθερώθηκε και έκανε τη σέντρα για τον Ολίσε ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-1. Ο Σπυρόπουλος στο 28' είχε ένα σουτ και στο επόμενο λεπτό μετά από ωραίο συνδυασμό ο Σαλπιγγίδης έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Σαρωτική η ομάδα του Στέφενς στο δεύτερο μέρος. Σκοραρε μόλις στο 54' στο δεύτερο μέρος όταν και πάλι ο Λούκας έκανε ωραία ενέργεια και έστρωσε στον Σαλπιγγίδη ο οποίος έστειλε άνετα την μπάλα στα δίχτυα. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Λούκας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε τον Αναστασιάδη και έγινε το 1-4. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 59' με τον Βούκιτς να ελευθερώνεται και με σουτ να νικά τον Χογκ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του ματς έπεσε δραματικά με τον ΠΑΟΚ να είναι ικανοποιημένος με το σκορ. Η Καλονή κατάφερε το 87' να πετύχει δεύτερο γκολ με ένα εντυπωσιακό σουτ του Μανούσου.

ΚΑΛΟΝΗ (Γ.Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης (64'Ντος Σάντος), Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Γάλας (46'Κάλφας), Βαλιό, Γιουκαρής, Γιονάν Γκαρσία (64'Ντάμπος), Μανούσος, Περόνε.

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (67'Τζιόλης), Λαζάρ, Βούκιτς (67'Παπάζογλου), Ολίσε, Λούκας (72'Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα