Πέρασε από το Ηράκλειο ο Αστέρας

19:09 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Μαντάκης

Παιχνίδια με δύο πρόσωπα στην Κρήτη και νικητή τελικά τον Αστέρα που επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη.

Πολύ κακό το ματς στο πρώτο μέρος με μοναδική αξιόλογη φάση αυτή του 34' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αθανασίου έκανε λανθασμένη έξοδο αλλά ο Γκόιαν με

κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη η ομάδα της Τρίπολης μπήκε με άγριες διαθέσεις. Είχε δοκάρι στο 54' μετά από πλασέ του Κοντοέ που κόντραρε και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε. Το λάθος της άμυνας έφερε τον Μπαράλες σε ιδανική θέση και ο επιθετικός του Αστέρα πλάσαρε σωστά κάνοντας το 0-1. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 69' απείλησε με τον Διαμαντάκο. Δέκα λεπτά μετά ο Αστέρας βγήκε ωραία στην αντεπίθεση αλλά το σουτ του Ντε Μπλάσις έφυγε άουτ. Ο Πελέ στο 87' έκανε ένα ξαφνικό σουτ με τον Ερνάντες να διώχνει δύσκολα. Λίγο πριν τη λήξη αποβλήθηκε ο Γιοβάνοβιτς των γηπεδούχων.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας (63'Μπαντιμπαγκά), Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοιλιάρας, Καρντόσο (71'Αναστασάκος), Πελέ, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Χαντί, Διαμαντάκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι (76'Ζαραδούκας), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (58'Γκρατσίνι), Μπαράλες (72'Τσαμπουρής).

Keywords
Τυχαία Θέματα