Πέρασε από Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

22:52 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας πολύ κακός Αστέρας ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τρίπολη με 2-1. Ούτε φάση δεν έκαναν οι Αρκάδες που έμειναν στην τρίτη θέση των πλέι οφ πίσω από ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερη διάθεση σε σχέση με τα περασμένα ματς των πλέι οφ. Στο 5' η μπάλα στρώθηκε στον Ρομπέρ μέσα στην

περιοχή του Αστέρα, ο Γάλλος σούταρε με την μία, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 12' ο Ολίσε έκανε το κοντρόλ και πήγε να βγει τετ α τετ με τον Φούλοπ. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Σανκαρέ, που έκοψε την προσπάθειά του, όμως, ο Σιδηρόπουλος έδειξε παίζεται.Ο "Δικέφαλος" έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 23'. Ο Κάτσε βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Βούκιτς, ο οποίος κοντρόλαρε μπήκε στα καρέ του Αστέρα, πλάσαρε ψηλοκρεμαστά τον Φούλοπ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε μόλις άουτ. Στο 28' ο Βούκιτς πάσαρε δεξιά στον Σαλπιγγίδη, ο στράικερ του ΠΑΟΚ σούταρε και ο Φούλοπ απομάκρυνε με υπερένταση. Στο επόμενο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και φτάσαμε στο 42' για απειλήσει ξανά ο "Δικέφαλος". Ο Λάζαρ βρέθηκε με χώρο έξω από την περιοχή, προτίμησε, όμως, αντί να σουτάρει να πασάρει δεξιά στον Ετο, ο οποίος δεν κατάφερε να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και ήρθε και το γκολ. Ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκορ μετά από ωραία ενέργεια του Ρομπέρ και να βάζει τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού. Τρία λεπτά έφταναν στους φιλοξενούμενους για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, όταν ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ, ο Κατσουράνης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλα στα δίχτυα του Φούλοπ για δεύτερη φορά. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας, ήταν να μειώσει με τον Περόνε στις καθυστερήσεις με πέναλτι, μετά από χτύπημα εκτός φάσης του Σίλντεφελντ.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σέτι (64' Κάφα), Ουσέρο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Καλαντζής (46' Ναβάρο), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (79' Λέντσε), Περόνε.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Ρομπέρ, Λάζαρ, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (65' Αθανασιάδης), Βούκιτς (74' Γεωργιάδης), Ολίσε (85' Λόρενς).

Keywords
Τυχαία Θέματα