Πέρασε από Βέροια ο ΠΑΟΚ

20:38 14/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποδράσει με νίκη από την Βέροια (2-1), παρά την πίεση που δέχτηκε και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europa League κόντρα στη Σαχτέρ.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι με τη Βέροια

να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του αντιπάλου της και να δημιουργεί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με σημαντικότερη εξ αυτών το δοκάρι του Μπαργκάν στο 9'. Με την πάροδο του χρόνου όμως οι παίκτες του Στέφενς κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το 1-0 προήλθε από στημένη φάση με τον Λούκας να εκτελεί το κόρνερ στο 18ο λεπτό και τον Βίτορ με κεφαλιά να νικά τον Αναστασόπουλο. Είχε προηγηθεί διπλή ευκαιρία του Αθανασιάδη με τον γκολκίπερ της Βέροιας να βγαίνει και στις δύο περιπτώσεις νικητής.Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον δικέφαλο να έχει το προβάδισμα του ενός γκολ (1-0). Στο δεύτερο μέρος η Βέροια μπήκε ξανά ορεξάτη προσπαθώντας να βρει διαδρόμους προς την εστία του Χακόμπο. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων όμως δεν απέδωσαν καρπούς και στο 66' ο Στοχ με εξαιρετική ενέργεια πήρε τη μπάλα μπροστά του με το τακουνάκι και με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε για δεύτερη φορά τον Αναστασόπουλο.Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε σε αυτό το σημείο να κρατά με σιγουριά τη νίκη στα "χέρια" του, όμως οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να παραδώσουν έτσι εύκολα τα όπλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πείσματος των παικτών της Βέροιας, η φάση του γκολ με το οποίο μείωσε σε 2-1, όταν στο 83ο λεπτό ο Μρντάκοβιτς πίεσε ψηλά και υποχρέωσε τον Κατσουράνη σε λάθος και με προβολή νίκησε τον Χακόμπο πετυχαίνοντας το τέταρτο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Μέχρι τη λήξη του αγώνα όμως δεν δημιουργήθηκε άλλη σημαντική ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται υπέρ του ΠΑΟΚ.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Τραπ (74' Ρίος), Ζεζίνιο (84' Όστοϊτς), Καλτσάς (85' Μάνος), Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Νίνης, Στοχ (94' Νέτσιντ), Λούκας (81' Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (92' Βούκιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα