Πέρασε σαν άνεμος η ΑΕΚ της Καρδιάς

18:29 13/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ιδανική ήταν η πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα της Volleyaleague. Η Ένωση, επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια με εμφατική νίκη μέσα στη Βόχα επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε με καλή διάθεση στο παιχνίδι και γι' αυτό πάλεψε απέναντι στον Παμβοχαϊκό και κατάφερε να μην αφήσει τους

γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι, αλλά η Ένωση στο κρίσιμο σημείο κατάφερε να πάρει διαφορά (22-20) και πήρε προβάδισμα στα σετ με 1-0.
Στην συνέχεια η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, με στόχο να κάνει το 2-0 και να πάρει το πάνω χέρι (8-11). Οι γηπεδούχοι, όμως στη συνέχεια ισοφάρισαν και εκμεταλλεύτηκαν κάποια λάθη των «κιτρινόμαυρων» με αποτέλεσμα να φτάσουν στην ισοφάριση (1-1 σετ).
Το τρίτο σετ είχε πρωταγωνίστρια την ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα, η οποία κατάφερε με καλό συνδυασμό σε μπλοκ και σερβίς να πάρει προβάδισμα (14-17) και να το διατηρήσει (15-19), παρά την πίεση των αντιπάλων. Έτσι, έκανε το 2-1 σετ, παίρνοντας ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.
Το τελευταίο σετ ήταν... ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι, παρά το γεγονός πως η Ένωση σε κάποια σημεία κατάφερε να ξεφύγει. Οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι κι έτσι με μια αντεπίθεση στο τέλος κατάφερε να πάρει διαφορά 23-25 και παράλληλα μια σημαντική νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 23-25,25-22,19-25,23-25.

Παμβοχαϊκός(ΝίκοςΖαλμάς):Καραγιάννης,Δρογκάρης,Παπαδόπουλος,Τζουστινιάνο,Μάρκου,Ζήσης, Κουζούνης,Ντουσάρμ,Κανέλλος,Ασπιώτης, Παπαδόπουλος,Καρράς,Νούλας.

ΑΕΚ(ΓιώργοςΚλαρούδας):Μαντέκας,Καλαϊτζίδης,Τόρρες,Αχιλλεόπουλος,Τοκάνης,Γκενς,Αλεξίου,Κρέτσης,Παγιάν,Γκούζντα,Ρουμελιωτάκης, Παπακυριακού,Χατζόπουλος,Παπαδόπουλος,Πέτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα