Περέιρα: Ανεξήγητο...

11:25 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η Πόρτο παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν το τέλος τον ΑΠΟΕΛ τελικά έφυγε ηττημένη εξαιτίας του γκολ του Μαντούκα στις καθυστερήσεις στο "ΓΣΠ" με τον Βίτορ Περέιρα να εντάσσει στην σφαίρα του ανεξήγητου τα όσα συνέβησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Πόρτο τόνισε: "Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλή απόδοση, αλλά είχαμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στο 1-0 ίσως στην μοναδική φορά που έφτασε κοντά στην εστία μας. Στην συνέχεια πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε. Αυτό που έγινε στην συνέχεια είναι ανεξήγητο. Μια ομάδα με την δική μας εμπειρία θα έπρεπε να διατηρήσει τουλάχιστον την ισοπαλία σε κάθε περίπτωση. Πλέον είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά η πρόκριση είναι εφικτή. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε στα δυο τελευταία ματς".

Από την πλευρά του, ο σκόρερ της Πόρτο, Χουλκ, τα έβαλε με την διαιτησία του Ιταλού Ρόκι για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του ΑΠΟΕΛ και με το οποίο η κυπριακή ομάδα πήρε το προβάδισμα. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Χουλκ τόνισε: "Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Ακόμη και έτσι πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε άλλο με το αποτέλεσμα αυτό γιατί μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι περίεργο για εμάς γιατί παλέψαμε και δουλέψαμε σκληρά και στα 90 λεπτά αλλά δεχτήκαμε δυο άδικα γκολ. Πρέπει να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα