«Περίανδρος»: Αν μιλήσω στέλνω τον Μιχαλολιάκο φυλακή

12:22 6/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας σε εκδήλωση του ακροδεξιού Πατριωτικού Ελληνικού Συνεδέσμου ο «Περίανδρος», κατά κόσμος Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος, ρίχνει ευθείες βολές κατά του Νίκου Μιχαλολιάκου.
«Είδαμε ξαφνικά τον Μιχαλολιάκο άμα τη αφίξει του στον Δήμο Αθηναίων να χαιρετά με δέος τον εκπρόσωπο της σφοδρής πολιτικής αρρωνοπότητας εν Ελλάδι Ηλία Ψινάκη. Εναν άνθρωπο, όμως, που για εμάς τους παλαιότερους σήμαινε το σημείο προκλήσεως σοβαρών πλημμελημάτων και κακουργηματικών πράξεων όταν το 1997, όσοι θυμούνται, οι παλαιότεροι, μάς έστελνε ο Μιχαλολιάκος

να τον ξυλοκοπήσουμε βαρέως και όχι μόνο, διότι μας εδίδασκε ότι ήτο μέρος της εχθρότητας».
Όπως γράφει Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, στη συνέχεια ο Ανδρουτσόπουλος εστιάζει και πάλι στις εντολές του Μιχαλολιάκου για την τέλεση εγκληματικών ενεργειών, κατηγορώντας τον αρχηγό ότι σήμερα «χαιρετά με δέος και δουλικότητα» την Ντόρα Μπακογιάννη, «κι όμως, η Μπακογιάννη ήτο, αγαπητοί, πάλι με συμβουλές και με καθοδήγηση του ιδίου [του Μιχαλολιάκου] τότε σε μας τους νεότερους, στη Χρυσή Αυγή, ο απόλυτος εχθρός στο κέντρο των Αθηνών, διότι ως δήμαρχος Αθηναίων ήτο εκείνη που έκανε τα πάντα για να παρακωλύει τις πολιτικές μας ενέργειες, όχι μόνο στέλνοντας τον δήμο για να μαζέψει τα φειγ βολάν, τις προκηρύξεις, τις αφίσες κ.λ.π., αλλά να στέλνει την ίδια την αστυνομία για να μας συλλαμβάνει».
Ο «Περίανδρος» αφήνει αιχμές για τη στάση του Μιχαλολιάκου - Χρυσαυγιτών, όντας ο ίδιος καταδικασμένος για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Δ. Κουσουρή τον Ιούνιο του 1998.
Κρίνει τους χρυσαυγίτες ιδεολογικά και πολιτικά κάνοντας λόγο για αποκήρυξη ιδεών την οποία ακολουθεί η αποκήρυξη των στελεχών της οργάνωσης που συλλαμβάνονται. «Οι μόνοι παγκοσμίως που δεν αναγνωρίζουν τα μέλη τους, όταν διώκονται είναι οι μυστικές υπηρεσίες και η Χρυσή Αυγή! Όπερ Ρουπακιάς! Οποία κατάντια. Οποίος εξευτελισμός του κινήματος».
Ζητά από τον αρχηγό και την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν ευθύνη για την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης. «Ας αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες. Και αν ακόμα υποχρεωθούν, που το απευχόμεθα, να φορτωθούν κάποιοι κάποιες βαριές ποινές, ας τις πάρουν οι ηγέτες που έπαιρναν χρήματα γι' αυτό και όχι κάποιοι άσχετοι ιδεολογικά που τους ακολούθησαν», λέει χαρακτηριστικά.

«Αν ανοίξω το στόμα μου, τους στέλνω φυλακή»
Ο «Περίανδρος» σε τηλεφωνική του συνομιλία ( Ιός, 09/11/2014, Περίανδρος εναντίον Κατμαν) η οποία καταγράφηκε νόμιμα και περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση, αναφέρει« Αν ανοίξω το στόμα του, στέλνω φυλακή τον Παναγιώταρο για τα επεισόδια του ' 98 και ηθικό αυτουργό στέλνω φυλακή τον Μιχαλολιάκο. Προσθέτει επίσης ότι «άμα ανοίξει η υπόθεση του '98, πάει ο Ζαφειρόπουλος [πρώην υπαρχηγός της Χ.Α.] φυλακή».

Πηγή: Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα